Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Σημάδια εγκατάλειψης στην Μαρίνα ΒΟΝΙΤΣΑΣ | ΦΩΤΟ



           Τα εμφανή σημάδια εγκατάλειψης στη Μαρίνα Βόνιτσας από την Δημοτική Αρχή και το Λιμενικό Ταμείο, που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργίας της, έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση και τον προβληματισμό πολλών κατοίκων της πόλης. 
       Ένας κάτοικος Βόνιτσας έκανε ανάρτηση στο Facebook, επιχειρώντας να καταστήσει γνωστή την κατάσταση που επικρατεί στην Μαρίνα και αναλυτικά σημειώνει: 

ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ
Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Έτσι προτάσσει η νέα μόδα για την τοποθέτηση φανοστατών -(πάντα της χειρίστης ποιότητας αλλά....) -στα λιμάνια, στις μαρίνες, κ.α. 
    Εγκαλώ τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και διαχειριστή του δήμου (σ.σ. πρόκειται για τον Δήμαρχο κ. Αποστολάκη) να σπεύσουν και να απαντήσουν. 
     Τώρα θα μου πείτε Λιμενικό Ταμείο; -Θα σας απαντήσω με την αξέχαστη ατάκα του Σπύρου Καλογήρου "είναι πολλά τα λεφτά Αρη"!! 
     Πέραν του δρώμενου, βλέπουμε την πλαγιοδέτηση συγκεκριμένου σκάφους που σημαίνει καταλαμβάνει χώρο τουλάχιστον άλλων δύο, την δορυφορική του κεραία, το δέσιμο από τον φανοστάτη, αν και υπάρχουν δέστρες και την διάρρηξη της βάσης του φανοστάτη, πάντως όχι για να παίρνει αέρα, Φίλτατε διαχειριστά του δήμου και πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου.
     ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ στην αρμόδια λιμενική αρχή καθώς επίσης και στο ΥΕΝ"....

     Ας μεριμνήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ακτίου-Βόνιτσας, να μην επιτρέψει άλλο πια την υποβάθμιση του καταφυγίου αλιευτικών σκαφών...






10 σχόλια:

  1. Κριμα μια τετοια μαρίνα να υπολειτουργει και να μην αξιοποιείται πλήρως....μισές δουλειές και κακοιμοιρικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά είναι στα πανηγύρια , οι τσοπαναρέοι δεν έχουν ιδέα από υποδομές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόκοψαν τη μαρίνα στη βόνιτσα κ θέλουν να διαχειριστούν και τη μαρίνα στην πάλαιρο! Και οι μεν και οι δε. Καντε ρε στην άκρη να έρθει κανένας νέος άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχετε σκεφτεί που πάνε τα λύματα απ'τα σκάφη αυτά; πάνω σε όσους κολυμπάνε παραδίπλα. Τα έχουν όλα τσάμπα και δε πληρώνουν τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ είναι ολόκληρος ο δήμος εγκατελειμενοςη μαρίνα θα μας σώσει ,Μόνο όταν φύγει ο Αποστολάκης θα σωθούμε,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμος έχει έργα δημοπρατημενα, πέστε ότι θέλετε και μέσα σε αυτά η μαρίνα Βόνιτσας. Η κακία θα σας μεινει. Τόσα έργα δεν έχουν ξαναβγεί. Αν δε σας αρεσουν να πάτε αλλού. Κι εσύ Ξηρομερο αντικειμενικό δήθεν, να αναρτεις όλα τα σχόλια. Δεν κάνεις αντιπολίτευση έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τ'ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΙΤ ΠΑΡΑ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήθεν δημοπρατημένα έργα για το ίντερνετ και επί της ουσίας ούτε η ελάχιστη προστασία και συντήρηση στο υπάρχον . Κράτα σε καλή κατάσταση αυτό που έχεις και αναβάθμισέ το Μόλις είναι εφικτό με κονδύλια και προγράμματα . Μη καταστρέφεις αυτό που έχεις και ρίχνεις στάχτη στα μάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γράψτε μας τα δημοπρατημένα η και αυτα που θα δημοπρατηθούν να μαθουμε ποια ειναι
    τέλος πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ τίς λάμπες στήν παραλία δέν μπορούν νά αλλάξουν γιά νά φωτίσει λίγο καί εσύ φίλε
    11:14 τσαμπουνάς γιά έργα.Ντροπή καί ξεφτίλα γιά τήν πόλη μας όπως τήν καταντήσατε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο