Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

«Φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ»-Σπύρος Νταλταγιάννης στη ΒΟΝΙΤΣΑ | Τα ονόματα των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές!

ΠΡΟΤΥΠΟ 
ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ
Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την επιτυχία...
Πείρα, Μέθοδος, Προγραμματισμός, Προσανατολισμός, Γνώση, Επιτυχία

       Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του Λυκείου Βόνιτσας, και σε όλους τους μαθητές για τις επιτυχίες τους στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2018.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές του φροντιστηρίου μας!
     Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ  στους καθηγητές μας! - Η εκπαιδευτική ομάδα των φροντιστηρίων μας, αποτελείται από νέους καθηγητές με άρτια κατάρτιση, μεράκι, αγάπη, υπομονή και επιμονή για αυτό που κάνουν. Με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία, εργάζονται με μεθοδικότητα, μεταδοτικότητα και έμπνευση, και βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα στους μαθητές, καθοδηγώντας τους και ενθαρρύνοντάς τους για να πετύχουν εύκολα τους στόχους τους.........

 
    Ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών μας που εμπιστεύθηκαν την προετοιμασία των παιδιών τους σε εμάς.
    Πιστεύουμε ότι κάναμε το καλλίτερο για να τους δικαιώσουμε, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν.
    Οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών μας απέδειξαν περίτρανα ότι το σωστά οργανωμένο φροντιστήριο είναι ο καταλύτης των επιτυχιών 
     Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Σε μια εποχή πολύ δύσκολη οικονομικά και για τα φροντιστήρια, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες μας με το μικρότερο δυνατό κόστος για τις οικογένειες των μαθητών μας.

Νταλταγιάννης Σπύρος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο