Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Βρέθηκε η ΓΑΤΑ που είχε χαθεί στο δρόμο μεταξύ Δρυμού και Παλιάμπελα Βόνιτσας

            Βρέθηκε η Μήτση, η γάτα που είχε χαθεί το πρωί της Κυριακής 26.8.2018 στην περιοχή ανάμεσα στα Παλιάμπελα και το Δρυμό και επέστρεψε στην οικογένειά της. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) 
           Μόλις εξαφανίστηκε η οικογένεια της ξεκίνησε τις ερευνες για την ανεύρεση της, χωρίς να χάνει τις ελπίδες της ότι θα την βρει. Και, ως εκ του θαύματος, μετά από 5 ημέρες η Μήτση, η Γατούλα  ξαναβρέθηκε ακριβώς στο σημείο που εξαφανίστηκε. 
      Η ιδιοκτήτριά της, Παπαγιάννη Δέσποινα, φανερά ικανοποιημένη και γεμάτη χαρά, έγραψε στο facebook: 

         "Πριν λίγες ημέρες είχατε δημοσιεύσει την αναζήτησή μου για τη γάτα μας, τη Μήτση.  Είχε χαθεί στις 26/8/2018 ανάμεσα στα Παλιάμπελα και το Δρυμό. Εχθές το βράδυ καταφέραμε να τη βρούμε και να την πιάσουμε, χάρη σε όλους εσάς που ασχοληθήκατε με το θέμα μας! Σας ευχαριστούμε πολύ!
       Η ιστορία μας έχει ως εξής: Για καλή μας τύχη η Μήτση δεν είχε απομακρυνθεί από το σημείο που μας έφυγε. Ευτυχώς που είχε σκεφτεί ο Βασίλης να αφήσουμε εκεί μπόλικη τροφή και νερό!...............

         
        Βάλαμε τις παγίδες, αλλά δεν μπήκε μέσα, γιατί όταν τις τοποθετούσαμε μας παρακολουθούσε και κατάλαβε ότι κάτι γίνεται εκεί (είδαμε τα μάτια της να γυαλίζουν στο σκοτάδι). 
       Βοήθησαν όμως για να μας προσεγγίσει γιατί της μύριζε το ψητό κοτοπουλάκι. Αφού αφήσαμε τις παγίδες για μιαμιση ώρα περίπου πήγαμε να δούμε αν είχαμε κάποιο αποτέλεσμα. 
         Αφού είδαμε ότι δεν έγινε τίποτα, καθίσαμε κοντά στην παγίδα, την φωνάζαμε και σιγά σιγά μας πλησίασε μόνη της!        Τι χαρά εκείνη τη στιγμή! Κάποια στιγμή αφού μας πλησίασε και της δώσαμε σνακ, ήρθε κοντά μου για να χαϊδευτεί, την σήκωσα και την έβαλα μέσα στην παγίδα! Τέλος καλό, όλα καλά!"....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο