Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Η απάντηση του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΝΑΔΗ

       Την απάντηση του έστειλε ευθύς αμέσως ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αποστόλης Πανταζής στο δημοσίευμα του κ. Γιώργου Κουνάδη.
Αναλυτικά γράφει...

Αγαπητέ Γιώργο Καλησπέρα!
   Με χαροποιεί ιδιαίτερα η ιδέα ''σου'' να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου έστω και από μακριά πίσω από τα blogs. 
    Οφείλω να σε συγχαρώ για την άριστη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας και τον άριστο αυτό γραπτό σου λόγο κάτι που κάλλιστα θα ζήλευε και ο κύριος Σταικος, μιας που ο ίδιος είναι άριστος γνώστης του γραπτού λόγου. 
     Μάθε λοιπόν ότι εγώ στο σπίτι μου δεν θα καθίσω διότι από εκεί έφυγα πολύ μικρός και βρέθηκα στα βάθη της Αφρικής και συγκεκριμένα στο Niger Delta εκεί που ο φόβος και ο πόλεμος καλλιεργείτε συστηματικά καθημερινώς. 
    Εκεί επιβίωσα και επιβιώνω καθημερινά και μετά από μια επιτυχημένη  καριέρα ως υπάλληλος έπειτα Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών  και σε ηλικία ακριβώς της σημερινής δικής σου (29) ίδρυσα  την πρώτη μου επιχείρηση και απέκτησα με πολύ ιδρώτα και αίμα το πρώτο μου πλοίο απαριθμώντας σήμερα έναν στόλο περισσότερων των 15. - Δεν με τάιζε ο μπαμπάς και η μαμά............

 
Είσαι καλο,αθώο παιδι και φίλος μου γι αυτο επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή σαν κατά 9 Χρόνια μεγαλύτερος σου και πολύ ποιό έμπειρος: ""Μην επιτρέπεις να σε χρησιμοποιούν"" και ιδιαιτέρα με παλιομοδίτικους τρόπους διότι κάποιοι που ευτυχώς και μικροί και λίγοι είναι προσπαθούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα με ξένο χέρι, διότι πολύ απλά το δικό τους έχει κορεστεί και σαπίσει. 
       Εσύ είσαι νέος πρέπει να κάνεις τα δικά σου όνειρα πράξη, είναι αλλα αυτά που  κάποιοι  αναζητούν. 
 - Να θυμάσαι πάντα στη ζωή σου ότι το '''κοράκι που μιμείται το γλαρο πνίγεται'''
          Σχετικά με τι έχεις κάνει εσύ για εμένα και εγώ για εσένα δεν θα μπω καθόλου στην διαδικασία φθηνής  ζήτησης διότι η διαδρομή μου στη ζωή και το επίπεδο μου δεν το επιτρέπουν- Εσύ τουλάχιστον γνωρίζεις καλύτερα. 
        Επειδή και εσύ έχεις μεγαλώσει με αρχές από εξαίρετους γονείς  (φίλους μου) και μια εξαιρετική οικογένεια, γνωρίζω ότι και σθένος και ανδρισμό έχεις, οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία συνομιλίας  μαζί σου και με κανέναν  μέσω των blogs, διότι άλλο ενημέρωση και άλλο συνομιλία. 
        Σε περιμένω λοιπόν με η χωρίς τους παλιομοδίτες  καθοδηγητές σου να τα πούμε από κοντά, ξέρεις πολύ καλά που θα με βρεις - εκεί που με έβρισκες πάντα.
        Επίσης να θυμάσαι ότι εγώ πολύ σπάνια μιλάω, αλλά όταν βάλω στόχους και πιστέψω σε κάτι πάντα πετυχαίνω.

Υ.Γ. Από μια πρώτη ανάλυση που έγινε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες δείχνει ότι δεν έχουν τραβηχτεί από το δικό σου κινητό.  Μην ξεχνάς ότι μια από τις ασχολίες μου είναι και οι τηλεπικοινωνίες.
Εχω τεραστία υπομονή διότι γνωρίζω ο  κόσμος ανήκει στους υπομονετικόυς  
 - Αλλα Οι πονηριές με εξοργίζουν περισσότερο    - Μόνο κορόιδο δεν είμαι......

Φιλιά,
Αποστόλης 


26 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ΄ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΟΜΙΖΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΝΑΔΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΗΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΔΑ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΕΙ,[ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΨΙΛΑ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ]ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχολησου με τις επειχηρησεις σου και φεύγα μακριά από τον Γαλουνη και από τον δήμο αστακού
    Χαλάς την εικόνα που έχεις και χάνεις τον σεβασμό από τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα έργα δεν είπατε τίποτα.εγιναν η όχι;έγινε τιποτα;απαντήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι λακουβες και η καθαριότητα στους δρομους του δημου και με τα δημοτικα τέλη που καταβαλουν ολοι οι δημοτες
    δέν ειναι υπόθεση διαπροσωπική, ειναι υποθεση δημοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και φυσικά η μπάλα στην εξέδρα. Περί ταμπακιερας ουδέν. Η πιο σοβαρή καταγγελία του Κουνάδη δεν απαντήθηκε. Τι άλλαξε (στο δημο) από την τοποθέτηση του εν λόγω κυριου προ 15 μηνων μέχρι και την σημερινή του τοποθέτηση? Ως πολιτης δεν μου αρεσει κι εμένα να με χρησιμοποιούν. Οπότε καλό είναι σε μια δημόσια τοποθέτηση να απαντηθεί η ουσία. Τα υπόλοιπα είναι απλά πυροτεχνήματα. Και οι καταγγελίες του Κουνάδη συγκεκριμενες. Απαντήσεις δεν βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Πανταζής μιλάει για τον πετυχημένο στο εξωτερικό εαυτό του, που του έφερε μεγάλο πλούτο. Όμως δεν κρίνεται για αυτό. Επικρίνεται ως τοπικό δημόσιο πρόσωπο. Για την εκλογή του κ. Γαλούνη, που ως Δήμαρχος απέτυχε, και για τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για για τον επιβάλλει στην τοπική κοινωνία. Το καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του. Δηλαδή με αυτό που ξέρει, βοηθώντας – αν θέλει – τον τόπο του, από το πλεόνασμα του πλούτου του, που του έφερε η καλή του τύχη και ασφαλώς και η δουλειά του και οι ικανότητές του. Και ας αφήσει ελεύθερη την τοπική κοινωνία να αναδείξει τους υποψηφίους και να εκλέξει την επόμενη Δημοτική Αρχή. Θα είναι ότι καλύτερο και για τον ίδιο και για τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζελατινα για την ταμπακερα μουγγα. Στο καναλη που τον εφτινες τωρα τον γληφης τον γαλουνη. Εισε φτινος ψευτοεφοπληστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΊΛΕ Απόστολε δεν απαντάς για τα θέματα που αφορούν τον ΔΉΜΟ ΜΑΣ και την παντελή απραξία.. Ο Γαλουνης ακούει ΑΣΤΑΚΟ και βγάζει σπυράκια άσε που το μυαλό του είναι στις παλιές.. Συνήθειες του. Ας τα θυμηθούμε και να τα πούμε όλα με ειλικρίνεια. Φτιάξατε το ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΥΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΚΆΝΑΤΕ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΓΗΠ. ΜΠΆΣΚΕΤ. ΣΦΑΓΕΊΑ . Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ.. Ο ⛵ ΜΑΡΊΝΑ. Ο ΝΕΡΟ ΓΕΏΤΡΗΣΗ ΕΣΩΤ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ..Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΠΌΛΗΣ κ ΧΩΡΙΏΝ.. Ο ΚΑΘΑΡ ΑΚΤΏΝ. Ο ΠΆΡΚΟΥ.. Ο
    ΔΑΣΙΛΕΙΟ.. Ο ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ.. Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ 🚶 ΠΟΛΗΣ.. Ο ΤΙ ΈΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΔΉΜΟ ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Ο. ΒΑΣΙΛΌΠΟΥΛΟ. Ο ΒΛΥΖΙΑΝΑ . Ο ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ.. Ο ΠΡΌΔΡΟΜΟΣ . Ο ΑΓΡΑΜΠΕΛΑ. Ο ΜΆΧΑΙΡΑ.. Ο ΜΠΑΜΠΙΝΗ..Ο ΠΑΛΑΙΟΑΝΙΜΑ.. Ο ΣΤΡΟΓΙΛΟΒΟΥΝΙ.. Ο ΚΑΝΔΥΛΑ. Ο ΜΥΤΙΚΑ.. Ο ΒΑΡΝΑΚΑ.. Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ.Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ.. Ο ΦΥΤΕΙΕΣ.Ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΡΙΒΙΟ .. Ο ΜΕ ΤΙ ΘΡΆΣΟΣ ΘΑ ΞΑΝΆ ΖΉΤΗΣΟΥΝ ΨΉΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο κυριος παναγιωτης θα παρει θεση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τι νομίζεις ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η Κ. ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΑΛΟΥΝΗ ?
      και οι δυό άνθρωποι είναι

      Διαγραφή
    2. εσυ τι νομίζεις ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η Κ. ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΓΑΛΟΥΝΗ ?
      και οι δυό άνθρωποι είναι

      Διαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλληλοσπαραγμος στους Δημους,Αλληλοσπαραγμος σε ολοκληρη την Ελλαδα.ΓΙΑΤΙ;
    ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΜΕ με την ψηφο μας οσους μας δουλεψαν και ΠΑΜΕ σε κατι ποιο ΕΝΤΙΜΟ.
    Να χαιρομαστε και το συμπατριωτη μας κ. Καραγκουνη για την Δημοκρατικη του θεση περι
    Ασφαλιστικου,να τον ψηφισουμε και με τα δυο χερια.
    Το Δημο Ξηρομερου χωρις Ποντιους Πιλατους,μπορουμε να τον κανουμε κορυφαιο,αρκει να
    συνεργαστουμε ΟΛΟΙ για το καλο και οχι για τη τσεπη για το κομμα.Τι λετε....ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Πανταζή,
    επιτρέψτε μου να σας επισημάνω τα εξής:

    1. Αφού θεωρείτε τον εαυτό σας Έλληνα της Διασποράς αυτοδημιούργητο, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε και το παράδειγμα των πραγματικών Ελλήνων της Διασποράς, και δη της Αφρικής, που όχι μόνο πρόκοψαν στα ξένα αλλά πρόσφεραν στον τόπο που τους φιλοξένησε αλλά και στον τόπο της καταγωγής τους. Και την προσφορά τους αυτή μαρτυρούν μονάχα τα ΕΡΓΑ τους. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω ονόματα, γιατί, αγαπητέ, η σύγκριση μαζί σας δεν θα είναι απλώς άνιση και φαιδρή, αλλά πραγματική ιεροσυλία....Αυτό που κρατώ από το σχόλιό σας είναι η ΕΙΡΩΝΙΑ και η ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΑ και αυτά βέβαια δεν συνάδουν με το προφίλ του φτωχού πλην τίμιου παληκαριού που θέλετε να μας προβάλλετε. Φωνάζει από μακριά ο νεοπλουτισμός και η όψιμη έπαρση με την οποία σας όπλισαν τα πετροδολάρια της Νιγηρίας....Να τα χαίρεστε με όποιο τρόπο και να τα αποκήτησατε, αλλά ξανασκεφτείτε την ηθική ποιότητα του ανθρώπου που χρηματοδοτούν.
    2. Η κριτική, κύριε Πανταζή. απ όπου κι αν προέρχεται είναι ευπρόσδεκτη για τον άνθρωπο που εκθέτει τον εαυτό του στα κοινά. Μην σας πω την επιζητεί κιόλας. Για δύο βασικούς λόγους: Πρώτα πρώτα, αν είναι καθαρός στις πολιτικές του πράξεις, θέλει την κριτική (ακόμα και την κακοβουλη) για να προβάλλει με επιχειρήματα το έργο που έχει προσφέρει. Θα ήταν δηλαδή πολύ εύκολο να αποστομώστε τον παλιό σας συνεργάτη, αν τα έργα σας μιλούσαν. Δεν χρειαζόσασταν τη συνδρομή της φτηνής ειρωνίας για το γλωσσικό υπόβαθρο του κ Κουνάδη. Επί του πρακτέου έχετε να πείτε κάτι;;; Ή μονάχα θα αρκεστείτε στον αυτοθαυμασμό; Δεύτερον την κριτική των πολιτικών αντιπάλων ο έξυπνος και νέος στο μυαλό πολιτικός μπορεί να την μετατρέψει σε αυτοκριτική. Επιτέλους! Κάποιος σε αυτό τον τόπο που παίρνει αποφάσεις να παραδεχτεί το λάθος και την αδυναμία του. Εξάλλου ολοφάνερα κ Πανταζή η διαφωνία σας με τον κ Γαλούνη αυτό μαρτυρά. Ότι μέσα σας υπάρχει, έστω και στο ελάχιστο η κοινή λογική, που σας έκανε να τον αποστραφείτε..Αλίμονο όμως! Η τούμπα και η επιστροφή στα σίγουρα μονοπάτια της διαφθοράς και της ασυδοσίας που ατυχώς για όλους μας ο κ. Δήμαρχος πρεσβεύει (άριστος πρεσβευτής!) δείχνει πως υπερτερεί όχι η αγάπη για τον τόπο (ακόμα κι αν συνοδεύεται από απειρία, αδέξιους χειρισμούς και προχειρότητες) αλλά η προσωπική προβολή και η πολιτική παρουσία που εξαντλείται σε guest star εμφανίσεις τύπου Ψινάκη.... Λάγος Νιγηρίας καλεί Μύκονο!
    3. Θα σας δώσω όμως ένα ελαφρυντικό, κύριε...Το κοινό σας ευτυχώς για σας είναι απαίδευτο πολιτικά..Δεν ξέρει να επιλέξει. Απλά πράγματα. Θαμπώνεται από τη γκλαμουριά...Από τα βεγγαλικά, το άνοιγμα του ακριβού ουίσκι, το πανάκριβο τζιπ κι ακόμα χειρότερα τη φαντασίωση ότι το χρήμα θα ρέει για να μας ανεβάσει στην Α Εθνική....Φευ! Φυσικά ο απλός άνθρωπος, ο απλός πολίτης που πέφτει μέσα στην λακκούβα με το αγροτικό του καθώς γυρνάει στο σπιτικό του αργά το βράδυ μετά από τον κάματο της μέρας και δεν βρίσκει νεράκι να πλυθεί, αυτός που αναγκάστηκε να δώσει τα ωραία του ευρουδάκια για να αγοράσει τεπόζιτο εν έτει 2018 για τις παρατεταμένες διακοπές του νερού, ο μικρός επιχειρηματίας που περιμένει να ανοίξει η περίφημη μαρίνα μπας και δει κανένα τουρίστα ή αυτός που επισκέπτεται τη γενέτειρά του και θέλει να κάνει μια βόλτα το καλοκαίρι χωρίς να μυρίζει τους βόθρους του παραλιακού μετώπου (που ο Δήμαρχος ονειρεύεται ότι έχει αναβαθμίσει), πιστεύω ότι θα ξυπνήσει και δεν θα αφήσει τον πολιτικό βόθρο να κυριαρχήσει ξανά! Αυτή θα είναι η μεγάλη τιμωρία σας! Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για το παραπάνω σχόλιο μακάρι να είχε πολλούς τέτοιους ανθρώπους το ξηρομερο με τέτοια δύναμη γραφής θα είμασταν σε καλητερη μοίρα...

      Διαγραφή
  15. Εγω παντως αν τυχαινε να ειχα 10 πολυκατοικιες ή 10 διαμερισμαυα
    δέν θα αγωνιζόμουνα νά φτιαξω 30 , 50 κ.ο.κ.
    θα ήμουν ο πιό ανόητος του κοσμου ολου να αγωνιζομαι για τετοιες ματαιότητες
    "πάν μέτρον άριστον " δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Πανταζής ψηφίστηκε από όλους εσάς που σκουζετε. Αν δεν σας ικανοποίησε σε 6 μήνες έχει εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ Απόστολε κάποτε τα προγράμματα και οι εξαγγελίες βγάζαν Δήμαρχο τώρα οι εξαγγελίες που δεν πραγματοποιήθηκαν ρίχνουν Δημάρχους Γ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κ. Πανταζής, πριν τέσσερα χρόνια τα ΕΔΟΣΕ ΟΛΑ για την εκλογή του Γαλούνη. Πριν 1,5 χρόνο τον αποκήρυξε, ως κάκιστο Δήμαρχο. Τώρα, άγνωστο γιατί, σπεύδει να τον προσκυνήσει ως κάλιστο, δηλώνοντας ότι θα τα ξαναδώσει ΟΛΑ για την επανεκλογή του. Το μήνυμα είναι σαφές και επίκαιρο. Και προς υποψηφίους και προς ψηφοφόρους. Αν βρει αποδέκτες θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Μιας κατάντιας του τόπου μας, που μας γεμίζει ντροπή. Ας αποσυρθεί ο κ. Πανταζής στα των επιχειρήσεών του. Αν το κάνει θα έχει προσφέρει θετική υπηρεσία στους συμπατριώτες του. Και στον εαυτό του. Διότι το λάθος είναι ανθρώπινο. Όμως, η παραδοχή του και η μη επανάληψή του, χαρακτηρίζει τους γενναίους και έντιμους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λες ότι δεν σου αρμόζει να συνομιλεις μέσω μπλογκ αλλά αυτό κάνεις.ενας γραπτος λογος που δημοσιευται δημοσιως αλλα απευθυνεται σε ενα προσωπο.Και δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον κόσμο πόσους στόλους έχεις ή με ποιον τρόπο απέκτησες την περιουσία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είπαμε, η μπάλα στην εξέδρα. Πως το είπαμε; Κωλοτουμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν ζεις αναμεσα σε λυκους,πρεπει να φερεσαι σαν λυκος.Αποστολη μην περιμενεις να ακουσης ευχαριστω απο κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευχαριστώ για τι ακριβώς να ακούσει; που θα στηριξει πάλι το Γαλουνη κ τους κολαουζους του; Που λίγο καιρό πριν τους κατηγορουσε για πληρη απραξία; Και τώρα θελει να τον εκλέξει πάλι για να συνεχίσει αυτό που άρχισε; Να αφήσουν το τόπο έρημη γη οι δήμαρχοι και οι σύμβουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο