Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Πέντε (5) πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο ΒΟΝΙΤΣΑΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει ότι την Τετάρτη 5/9/18 – Πέμπτη 6/9/18 και Παρασκευή 7/9/18 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν επτά (7) πλειστηριασμοί.

Στο Ειρηνοδικείο Βόνιτσας πέντε (5).
Οι πέντε (5) πλειστηριασμοί της Βόνιτσας έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Βόνιτσας.

Στο Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου δύο (2).
Οι δύο (2) πλειστηριασμοί της Ναυπάκτου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν: ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Αθηνών και ο άλλος από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
Αφορούν σπίτια, αγροτεμάχια, θερμοκήπια........



     Γι' αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 528 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
        Από αρχές Σεπτεμβρίου και μετά, το τελεσίγραφο της Ε.Ε. και της Ε.Κ.Τ., έχουμε την πλήρη απελευθέρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της 1ης κατοικίας, χωρίς πλέον κανένα χρηματικό όριο. 
         Σύμφωνα με τους στόχους που έχουν τεθεί στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής επιτήρησης κάθε μήνα θα πρέπει να γίνονται 3.000 πλειστηριασμοί. Φέτος θα ξεπεράσουν τις 30.000 ενώ το 2019 θα πρέπει να φτάσουν τουλάχιστον τις 50.000.
        Ο αντικειμενικός στόχος της κυβέρνησης είναι η μείωση των κόκκινων δανείων που επιβαρύνουν το τραπεζικό σύστημα και φτάνουν στο 43,4% του συνόλου με την αξία τους να διαμορφώνεται στα 27,6 δισ. ευρώ. Από αυτά οι τράπεζες έχουν ήδη καταγγείλει δάνεια που πλησιάζουν στα 11,6 δις. ευρώ. 
       Το Σωματείο μας παρακολουθεί το μπαράζ διακοπών ρεύματος, ακόμα και αν οι καταναλωτές βρίσκονται σε κοινωνικό τιμολόγιο, όπως επίσης και την εξέλιξη διακανονισμού μεταξύ Δήμων – ΔΕΔΔΗΕ και οφειλετών, για μακροχρόνιες διακοπές ρεύματος και ρύθμιση – παραγραφή οφειλών.
       Επίσης το Σωματείο μας βρίσκεται σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Δήμου για θέματα που μας έχουν καταγγελθεί για ατυχήματα σε πεζοδρόμια και θέματα καθαριότητας.

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1)-Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
2)-Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Εταιρείες Κοινοχρήστων και Δήμους που άρχισαν από 27 Απριλίου.
3)-Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.
       Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

16 σχόλια:

  1. Σιγά μη γίνονται πλειστηριασμοί. Τα είπαμε και τα κάναμε πράξη. Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη. Καταργήσαμε ΕΝΦΙΑ. Αυξήσαμε το χρέος 105 δις. Παραδώσαμε όνομα Μακεδονίας στους σλαυομακεδόνες φίλους. Βοηθάμε κάθε τι μη Ελληνικό, μη πατριωτικό, μη Χριστιανικό. Κομισαριάτο Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΚΕΡ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να θυμίσω στους αγαπητούς ότι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, από οφειλή σε στεγαστικό δάνειο δεν γίνονται. Όλοι οι άλλοι γινονται όπως παντα.

    Κοινώς αν έχεις πάρει καταναλωτικό δάνειο με εγγύηση το σπίτι σου, θα στο πάρει η τράπεζα.
    Επίσης αν έχεις πάρει αγροτικο δάνειο με εγγύηση το θερμοκήπειο η ένα αγροτεμάχιο παλι θα στο παρει.
    Αν καποιος είχε την αίσθηση ότι τα δανεια θα χαριστούν οφειλουμε να το καλοσωρησουμε στον πραγματικό κόσμο...

    Το πρόβλημα με τα στεγαστικά ειναι κυρίως σε πολεις οπου η αξία των ακινήτων είχε πολλαπλασιαστεί και με την κριση έπεσε σε κανονικά η χαμηλα επιπεδα. Έτσι κάποιος που δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο του, δεν μπορούσε και να πουλησει το σπίτι ξεχρεωνοντας το.

    Επίσης το πρόβλημα γιγαντώθηκε διοτι εν μέσω κρίσης είχαν παγώσει όλοι οι πλειστηριασμοί. Έτσι πολλοί έξυπνακηδες δεν πλήρωναν το δάνειο. Αποτέλεσμα αυτου οι τραπεζες να απαιτούν ανακεφαλαίωποιηση η θα γινοταν κουρεμα καταθέσεων. Κοινώς πληρώσαμε ολοι τα δανεικα και αγύριστα πολλων πονηρων.
    Είτε αρεσει ειτε δεν αρεσει σε πολλους δεξιούς η δεξιουληδες τώρα τα στεγαστικα δάνεια ρυθμιζονται και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ εργαζόμενοι μπορούν και πληρώνουν τα δανεια τους. Ετσι τα τελευταία 2 χρόνια δεν υπάρχουν σπίτια που να τα σκοτώνουν οι ιδιοκτητες τους, λόγω στεγαστικου. Ρωτήστε κάποιον που ψάχνει σπιτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑΝΟΥΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ Η ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΕΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΩ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ [ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ] ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ-ΕΝΦΙΑ-ΠΛΗΣΤΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ-ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΛΠ ΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΕ ΓΡΑΝΑΖΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΩΝΗΤΟΥ,ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν καποιος παίρνει δανειο πρέπει να το πληρώσει. Ειδάλλως το πληρωνει ο Ελληνικός λαός. Είτε με ανακεφαλαίοποιησεις, ειτε με κούρεμα καταθέσεων ειτε με υποτιμήσεις νομισμάτων. Αυτά ειναι βασικά πραγματα.

      Μονο τα στεγαστικά πρέπει να προστατεύονται για κοινωνικούς λογους.

      Τώρα αυτά που λες ειναι ασχετά ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ καλπουρια.
      Τελος εγώ δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ γιατί δεν έχω σπίτι.

      Διαγραφή
  5. Οι δηθεν αριστερουληδες ας ψαξουν να βρουν φωτο τους ως δηθεν αγανακτισμενοι σε πλατειες ή σε διοδια μαζι με γκαιμπελισκο αλεξη. Που ειναι τωρα που αυξανονται συνεχεια τα διοδια και γινονται και αλλα? Ας απαντησουν για τα 105 δις αυξηση χρεους συριζα. Για ΕΝΦΙΑ τσιμουδια. Για προδοσια Μακεδονιας τσιμουδιά. Για 100 νεκρους στο Ματι τσιμουδια. Για διορισμενους στα μουλωχτα δεκαδων ανηψιων και παρατρεχαμενων υπουργων γραμματεων και κομισαριων του μπολσεβικικου κοματος τσιμουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεχασα στο προηγούμενο σχόλιο τη σημερινη είδηση ότι.... το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών (παλαιών και νέων) ανέρχεται στα 101,7 δισ. ευρώ. Από το ποσό αυτό τα 5,57 δισ. ευρώ αφορούν νέες οφειλές που δημιουργήθηκαν στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Από τα 5,57 δισ. ευρώ οι απλήρωτοι φόροι ανέρχονται στα 4,9 δις. ευρώ οι οποίοι φούσκωσαν κατά 300 περίπου εκατ. ευρώ συγκριτικά με το εξάμηνο του έτους. Αυτα για την αναπτυξη και την καλοπέραση 4 χρόνια Σύριζα. Κάθε χρονο και χειρότερα στα χρεη μας ως πολίτες .Η αναπτυξη ερχεται συντροφια κομισαριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως επι του θέματος δεν λες κατι. Μια γενικότερη κριτική σαν αυτη που κάνει η ΝΔ. Δεν λες αν πρέπει να γινονται πλειστηριασμοί και πως.

      Η αλήθεια παντως ειναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφερε να ανατρέψει όλες τις υποχρεώσεις που εφερε η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ όπως π.χ τα διόδια, τα οποια βαση συμβασεων του 2013 ειναι τα πιο ακριβά στην Ε.Ε, 0,067 ανά χλμ. Καταφερε ομως να φτιαξει το 50% των δρομων, οταν το υπολοιπο 50% εγινε σε 7 χρονια.

      Διαγραφή
  7. Πρωταθλήτρια κόσμου με στοιχεία ΟΟΣΑ η Ελλάς στις αυξήσεις φόρων τη διετία 2015-2917. Να και μία πρωτιά των συριζανελ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να το ψαξουν οι συριζανελ. Να δουμε ποσες ρυθμισεις κανουν οι Έλληνες για δάνεια. Όχι μόνο δεν μπορουν αλλα αυξάνονται οι κατασχέσεις. Πρωτη φορά αριστερά..... και οι τράπεζες οι δήθεν εχθροί των μπολσεβίκων καλά κρατάνε. Οι οφειλέτες στους οποίους έχουν εφαρμοσθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχονταν τον Ιούλιο σε 1.143.308 έναντι 1.137.235 τον Ιούνιο. Τα e-mail που φοβίζουν τον κοσμάκη πάνε και έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συριζα ε; αγανακτισμένοι ε; καταργηση ΕΝΦΙΑ ε; ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, βελαξτε τωρα ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ και φατε σανο που κερναει ακομη ο Αλεξης και η παρέα του....ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα χρονια ΝΔ ΠΑΣΟΚ, κατάφεραν να μετατρεψουν την Ελλάδα σε ένα καταχωρημένο κράτος.
      Πελατοκρατια και μιζαδοροι.
      Δέκα οικογένειες κανουν ότι θελουν, οι υποδομές και η διοίκηση έχουν μεινει στο Οθωμανικο δίκαιο και μοιρακαζετε ότι πουν οι λαθρέμποροι και οι υπόδικοι.

      Καθένας κρίνεται από το τι βρηκε και το τι άφησε. Το ισοζύγιο σε ΠΑΣΟΚ ΝΔ και στους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μπορούν να συγκριθούν.

      Διαγραφή
    2. Προς 8.25
      εσύ εισαι αμετανόητος έτσι; δεν φτάνει που ψηφισες Συριζα και θα επρεπε να ζητάς συγνώμη απο όλους μας, αντι να αναγνωρίσεις το λαθος σου και να μετανιώσεις, πας να βγεις και απο πάνω....έχει μπολικο σανο ακόμη...φάτε!!

      Διαγραφή
  10. Παντα οι αριστεροι εχουν τη προπαγανδα ευαηγγελιο. χωρις αυτη δεν ειχαν ζωη στο παραπετασμα. ετσι το ασπρο το κανουν μαυρο. καμμια απαντηση για ενφια, προδοσια μακεδονικου, συνταξεις, φορους, 105 δις, κατασχεσεις, τραπεζες,φωτια στο ματι,διοδια κλπ. Η δουρου φωναζε για εργα αντιπλημμυρικα στην αττικη πριν βγει και μετα δεν εκανε κανενα. Τα εργα των δρομων δεν τα φτιαχνει ο συριζανελ. τα φτιαχνουν οι εταιριες των καπιταλιστων και μετα παιρνουν τα διοδια που υπεγραψε ο συριζα. τωρα φτιαχνουν νεα διοδια ακομα και στο παλιο περιφερειακο θεσσαλονικης!!! να τα αρπαξουν κι απο εκει. απο 1/1/2019 μεγαλες αυξησεις στα διοδια επι συριζα!!! ουτε μια επενδυση ξενων, ουτε ενα εργο μεγαλο, και χθες η εφημεριδα συντακτων πανηγυριζε την ελευση των αμερικανων μηπως κανουν επενδυσεις. ποιοι????? αυτοι που φωναζαν γκοου χομ αμερικανοι. σανο και σιβιρια στη μπολσεβικικη προπαγανδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8,25πμ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΗ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΗΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δουλειές υπάρχουν , ευκαιρίες υπάρχουν . Θέλει ζόρι και προσπάθεια. Κάποιοι βολεύονται από τα κόματα όπως πάντα ανεξαρτήτου χρώματος . Και οι νέοι πτυχιούχοι οι οποίοι φεύγουν μπορούν να μείνουν στην Ελλάδα και να τα καταφέρουν αν θέλουν . Είναι σκληρή η προσπάθεια , αν κάποιος θέλει να βολευτεί όπως το έχει στο μυαλό του ας ζήσει με το παραμύθι . Όσοι έχουν όρεξη για δουλειά βρίσκουν στην Ελλάδα και όσοι θέλουν να έχουν καλύτερο μισθό από τα 400 ευρώ επίσης μπορούν να βρουν. Φυσικά θα πρέπει να έχουν και ανάλογη προσωπικότητα και να το κάνουν πράξη μέσα από τη δουλειά τους ...
    Όσοι ασχολούνται με το Δήμο μόνο να γεμίζουν τη μαύρη σακούλα ξέρουν και όσοι θέλουν να τρώνε από αυτή πάντα θα είναι πιόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο