Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται το 3ο Climbing Festival στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας» (φωτογραφίες)



ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

           Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται το 3ο Climbing Festival στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας», σύμφωνα με την ονοματοδοσία του ανθρώπου που το έκανε γνωστό πρώτος, ασχολούμενος επί πολλά χρόνια για να φτιάξει τις διαδρομές και να το καθαρίσει (Δημήτρης Κατσούλας).
         Μία πανέμορφη εκδήλωση με διοργανωτή τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου με την βοήθεια των χορηγών, μία πολύ όμορφη και αξιόλογη προσπάθεια νέων ανθρώπων, που μέσα της κρύβει μεράκι, πάθος και αγάπη για την άγρια ομορφιά των ορεινών όγκων και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας.........



     Θεωρούμε την συγκεκριμένη δραστηριότητα μεγάλη προβολή για το τόπο μας, που πρέπει να τύχει στήριξης, γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και προοπτικές ώστε να έχει μεγάλη ανάπτυξη, δημιουργώντας στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας ένα πόλο αναφοράς για τους λάτρεις του συγκεκριμένου extreme sport, με φυσικό επακόλουθο την ενίσχυση του τουρισμού.
        Η δημοτική αρχή πρέπει να κάνει το ελάχιστο, να φτιάξει ένα μικρό ξύλινο κιόσκι στην βάση του πεδίου, με μία ξύλινη πινακίδα, και ένα μικρό δρόμο 20 μέτρων με ξύλινα σκαλοπάτια, ώστε να μπορείς να βρίσκεσαι άνετα στις διαδρομές του πεδίου με τον εξοπλισμό σου. Προφορικά είχε μεταφερθεί το αίτημα στο Νομικό Πρόσωπο, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα και ελπίζουμε κάποια στιγμή να γίνει.
        Για όσους δεν γνωρίζουν την τοποθεσία του αναρριχητικού πεδίου, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε πολύ εύκολα να το βρείτε με τη χρήση των χαρτών Google Maps. Έτσι λοιπόν με τον πλοηγό της Google, που όλα τα Smartphones και Tablet με λειτουργικό σύστημα Android διαθέτουν, μπορείτε να βρεθείτε πολύ εύκολα ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το αναρριχητικό πεδίο.

      Για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας», μπορείτε να διαβάσετε ένα πολύ χρηστικό οδηγό εδώ.

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο