Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Σοκ με 22χρονη από το Αγρίνιο που υπέστη ανακοπή σε ασανσέρ στην Κρήτη- κρίσιμη η κατάστασή της


Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ


Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, η 22χρονη, η οποία υπέστη χθες ανακοπή καρδιάς μέσα σε ασανσέρ στον Σταυρό Ακρωτηρίου.
 Η νεαρή γυναίκα από το Αγρίνιο, εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ. Στο σημείο βρέθηκε και ο ναυαγοσώστης της περιοχής ο οποίος τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες έως ότου φτάσουν οι διασώστες......

 Έγιναν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου η νεαρή κοπέλα να κρατηθεί στη ζωή.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται, ενώ τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την υγεία της.
 Η κατάσταση της κοπέλας είναι πολύ βαριά, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ με την καρδιά της μόνο να λειτουργεί και τις ώρες που περνούν να είναι πολύ κρίσιμες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ.Βουλγαρίδης,  αναφορικά με την κρισιμότητα της κατάστασης της νεαρής γυναίκας.
 Πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή από το Αγρίνιο πρόσφατα άρχισε να εργάζεται σε ξενοδοχειακή επιχείρηση κοντά στα Χανιά, στην περιοχή Σταυρός.
 Τόσο το Εργατικό Κέντρο Χανίων όσο και η Επιθεώρηση Εργασίας έχουν ενημερωθεί για το δυσάρεστο περιστατικό ενώ κλιμάκια της Επιθεώρησης επισκέφθηκαν σήμερα το χώρο του ξενοδοχείου για αυτοψία στο συγκεκριμένο χώρο. ,όπως ανέφερε στο neakriti,.gr ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων .
 Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί τόσο ο ιατροδικαστής αλλά και η αστυνομία.
 Με πληροφορίες από το www.tanea.gr και www.ekriti.gr
agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο