Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Προσλήψεις 1.949 ατόμων σε θέσεις Δ.Ε, Τ.Ε, Π.Ε στην υγεία μέσω ΑΣΕΠ

Τρεις προκηρύξεις για την πρόσληψη 1.949 ατόμων σε υπηρεσίες και οργανισμούς υγείας, μέσω ΑΣΕΠ, βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν θέσεις προσωπικού εκπαιδευτικών βαθμίδων Δ.Ε, Τ.Ε και Π.Ε.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:
1) Με 1.576 συμβασιούχους θα ενισχυθεί το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η σύμβαση εργασίας μεταξύ του ΚΕΕΛΠΝΟ και του κάθε προσώπου, θα έχει διάρκεια έως δεκαοκτώ (18) μήνες ως και δυνατότητα παράτασης έως έξι (6) μήνες.
Οι θέσεις αφορούν τις βαθμίδες εκπαίδευσης Δ.Ε, Τ.Ε και Π.Ε και οι υποψήφιοι κατατάσσονται σε πίνακες κατά κλάδο ή ειδικότητα με βάση τα κριτήρια και προσόντα. Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο του τίτλου σπουδών ή με το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης, μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία και κατά τις περιπτώσεις για τις οποίες απαιτείται άδεια/βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος, μετά τη λήψη της άδειας.
Ως τίτλος σπουδών νοείται ο εκάστοτε απαιτούμενος από την ανακοίνωση. Ως εμπειρία στους ιατρούς δεν λαμβάνεται υπόψη ο υποχρεωτικός χρόνος εκπαίδευσής τους για την απόκτηση ειδικότητας. Στη διαγωνιστική διαδικασία των προσώπων δύνανται να συμμετέχουν και αλλοδαποί, υπήκοοι τρίτων χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον διαθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής που τους παρέχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
2) Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αιτήσεις για τις θέσεις που αφορούν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την πρόσληψη συνολικά διακοσίων 215 ατόμων στον ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων.
Οι αιτήσεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που εδρεύουν στο Νομό Αττικής και των Περιφερειακών Υπηρεσιών αυτού που εδρεύουν στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Μεσσηνίας, Κορινθίας, Κοζάνης, Λέσβου, Χίου, Χανίων, Λασιθίου, Τρικάλων, Ηλείας, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Κυκλάδων, Έβρου, Αχαΐας, Ιωαννίνων, Ηρακλείου & Λάρισας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης.
Συγκεκριμένα, η Ανεξάρτητη Αρχή προκηρύσσει την πλήρωση ως ακολούθως:
Α) 44 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)
Β) 41 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.)
Γ) 43 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.)
Δ) 30 θέσεων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.)
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.
 https://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο