Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Τουλάχιστον έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αγρίνιο – Μπαίνει στο χειρουργείο η 19χρονη που τραυματίστηκε στην κεντρική πλατεία

Σε τουλάχιστον έξι συλλήψεις έχουν μετατραπεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr οι προσαγωγές που πραγματοποίησαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια και μετά τα σοβαρά επεισόδια, που στιγμάτισαν απόψε στο Αγρίνιο, στην πορεία για την επέτειο μνήμης των πέντε ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σε βάρος των νεαρών σχηματίστηκαν δικογραφίες και το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου.

Οι ίδιες πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν εμπλέκονται στον τραυματισμό της 19χρονης, με τις έρευνες να συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο αριθμός των συλλήψεων να μεγαλώσει.
Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας της 19χρονης, που τραυματίστηκε από αντικείμενο (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν πέτρα, μάρμαρο ή φωτοβολίδα όπως αναφέρουν πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αν και αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα μιας και το κακό έγινε) ενόσω καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι της κεντρικής πλατείας, φέρει πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο (κακώσεις και κατάγματα) και θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.
Πάντως το πιο σημαντικό είναι ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
http://sinidisi.gr/

2 σχόλια:

  1. το εχουν παρακανει νομιζω καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια ... οριστε τα αποτελεσματα . ολοι ειμαστε κατα του φασισμου , αλλα ομως παραλληλα και σε καθε ειδους βιας . μια νεα κοπελα στο βωμο της διαδηλωσης , που καθονταν αμεριμνη και διχως να εχει καμια σχεση με την ιστορια αυτη .ελεος ποια . δεν υπαρχει αλλος τροπος διαμαρτιριας ?? εγω δεν εχω δει και κανα αλλο . μονο βια και παλι βια . ποιος θα αναλαβει τωρα την ευθυνη για αυτο το παιδι ?>? για εναν πολιτη που δεν εχει το δικαιωμα να καθετε στο παγκακι διοτι καποιοι θελουν να κανουν την πλατεία αρενα ?? ρωταω ποιος θα πληρωσει για το κοριτσι ? κανεις !!!! για αλλη μια φορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδη θα έχουν μείνει ελεύθεροι κτλ κτλ όπως γίνεται πάντα.. Και στην. Επόμενη ευκαιρία θα ξαναπάμε τις περιουσίες του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο