Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Το πάλεψε αλλά έχασε η Μεδεών Κατούνας με 0-3 από τον Όμηρο Νεοχωρίου | ΦΩΤΟ


ΑΠΟ: agrinio24.eu/

         Εύκολο απόγευμα για τον Όμηρο… 0-3 στην Κατούνα την νεοφώτιστη Μεδεών (φωτογραφίες)
       Εύκολο απόγευμα για τον Όμηρο Νεοχωρίου που έφυγε νικητής με σκόρ 3-0 απο το γήπεδο της νεοφώτιστης Μεδεών Κατούνας.
       Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου ήταν καλύτερη καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, και με δύο γκόλ του Γκάτση στο 27ο και στο 31ο λεπτό και ένα του Φράγκου στο 38ο λεπτό καθάρισε το μάτς απο το πρώτο ημίχρονο............



Ροή του αγώνα:
8′ Διαγώνιο συρτό σούτ του Κράνη δεν ανησυχεί τον Δουλιώτη που αφήνει την μπάλα να κυλήσει άουτ
16′ Δυνατό σούτ του Φράγκου η μπάλα φεύγει άουτ
25′ Ο Κουσκούνης κερδίζει την μπάλα απο δεξιά και βγάζει συρτή σέντρα η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Κοτρότσο που πιάνει το σούτ απελπιστικά άουτ
27′ Γκόλ: Κόρνερ απο αριστερά του Φράγκου, ο Γκάτσης απο κοντά πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
31′ Γκόλ: Λάθος στον χώρο του κέντρου ο Φράγκος κερδίζει την μπάλα και βγάζει αμέσως στον Γκάτση που απο το ύψος της περιοχής πιάνει το σούτ και στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.
38′ Γκόλ: Εκτέλεση φάουλ του Φράγκου λίγο έξω απο την περιοχή, η μπάλα βρίσκει στο τείχος αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα του Τηλεμάχου.
57′ Αντεπίθεση απο δεξιά με τον Φράγκο αλλά η σέντρα του δεν είναι καλή για τον Γκάτση που ακολουθούσε την φάση.
60′ Σέντρα Κολοβάκη κεφαλιά απο τον Γκάτση η μπάλα καταλήγει άουτ.
67′ Ατομική προσπάθεια του Κολοβάκη που βγάζει και την συρτή σέντρα στον Γκάτση που απο το ύψος της μικρής περιοχής δεν κάνει καλό πλεσέ και η μπάλα φεύγει πλάγια
70′ Γυριστό σούτ του Κράνη μπλοκάρει ο Δουλιώτης.
73′ Σέντρα του Βασιλάρη ο Σεραφίγγος πιάνει το σούτ και μπλοκάρει ο Τηλεμάχου.
74′ Προσποίηση και καλό σούτ απο τον Κοτρότσο η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ
76′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Γκάτση που μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει τον Τηλεμάχου, η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα και ο Π. Ξανθόπουλος προλαβαίνει και την πετάει κόρνερ.
89′ Ωραίο κατεβασμα με το στήθος του Τσιτσομήτρου και σούτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ
91′ Ο Τσιτσομήτρος τσιμπάει την μπάλα για τον Κράνη, αυτός προλαβαίνει τον Δουλιώτη και πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων αποκρούει και η μπάλα απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

Συνθέσεις:
Μεδεών Κατούνας (Νίκος Μαβίδης): Τηλεμάχου, Γεροχρήστος (λ.τ. Ψοφάκης), Ξανθόπουλος Π, Ξανθόπουλος Δ, Μπουμπούλης, Προδρομίτης, Γκουτσέλης, Κουσκούνης, Τσαβίδης (59′ Τσιτσομήτρος).

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Καραπίτσος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Μπαλαμπάνης, Νούλας, Βασιλάρης (74′ Καντάνης), Τσιμπιτσής, Βαλτογιάννης (60΄Σεραφίγγος), Γκάτσης, Φράγκος (81′ Τσάμης).


Πηγή: https://agrinio24.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο