Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πήραν όλο το «χαρτί» (1.090.517€) 10 άνθρωποι μέσα σε 2 χρόνια!-Λεφτά υπάρχουν για τους εργολάβους στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας!!

-Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής φέρνει στο φως της δημοσιότητας με έγγραφο-φωτιά που αποδεικνύει ότι δέκα (10) εργολάβοι μέσα σε 2 χρόνια, πήραν όλο το «χαρτί» αγγίζοντας το ποσό των 1.090.517€

-Το 2015 αλλά και το 2016 δεν τηρήθηκε η νομοθεσία και δεν πραγματοποιήθηκε η ετήσια λογοδοσία του Δημάρχου κ. Αποστολάκη. Σύμφωνα με τον Κώστα Τριαντακωνσταντή η παράλειψη- παρατυπία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Η πλήρης αποτυχία του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής ομάδας του στο ρόλο τους και το Οικονομικό Ναυάγιο του Δήμου είναι οι λόγοι που δεν έγινε. Η Δημοτική Αρχή παραπαίει πολιτικά και πληρώνει τις επιλογές της. Φοβάται να μιλήσει με τους κατοίκους γιατί απέτυχε.


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους.   
(ΜΕΡΟΣ ΕΝΑΤΟ)

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

-Δήμαρχε κ Αποστολάκη 
-Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
-ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
-ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
-ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗΟΥΝ αμέσως ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ από το ΔΣ  του Κέντρου Μέριμνας. Είναι πολιτικά ισχυροί να το κάνουν;  Για τα υπόλοιπα θα αποφανθούν οι αρμόδιοι της πολιτείας.
     Προχωρήστε στη διενέργεια τοπικού Δημοψηφίσματος για τα σκουπίδια της Λευκάδας που εκτιμώ  ότι πολύ σύντομα θα έρθουν στη Πάλαιρο. Με ένα ισχυρό όχι στην έλευση των σκουπιδιών οπλίζουμε το Δήμαρχο και τα μέλη του ΦΟΣΔΑ να αντισταθούν στις ισχυρότατες πιέσεις,  που πιθανολογώ  δέχονται και θα δεχτούν.
      Αν η πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ στο τοπικό Δημοψήφισμα. Αν όχι, πείτε το ευθέως.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
Το άρθρο 217 του Κώδικα  Δήμων και Κοινοτήτων (νόμος 3463/2006) ορίζει ότι κάθε χρόνο μέχρι τέλος Ιουνίου γίνεται ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Εκεί γίνεται ο απολογισμός της δημοτικής αρχής σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δράσης......


   Στη συνεδρίαση αυτή λαμβάνουν το λόγο οι δημοτικές παρατάξεις, οι δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη των συμβουλίων δημοτικών ενοτήτων, τοπικών συμβουλίων, κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή  φορολογούμενος από το Δήμο.
     Είναι μια κορυφαία Δημοκρατική διαδικασία του Δήμου,γνωστή και ως λογοδοσία του Δημάρχου. Και στη περίπτωση που δεν προβλέπονταν από το νόμο κατά τη γνώμη μου ο εκάστοτε Δήμαρχος, θα ήταν ωφέλιμο στο Δήμο, να την ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.  Εξασφαλίζεται με αυτό τον τρόπο θεσμικά η αμφίδρομή σχέση Δημοτικής αρχής και Δημοτών- κατοίκων της περιοχής.

    Την 31 Ιουλίου 2015 με  γραπτή αίτηση μου που πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 10594 προς το κ Δήμαρχο και το κ Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητούσα να μάθω τους λόγους της μη πραγματοποίησης της συνεδρίασης αυτής. 
     Το 2016 δεν πραγματοποιήθηκε πάλι αυτή η συνεδρίαση. Αυτή είναι μια βασική παράλειψη- παρατυπία των αρμοδίων και θα γίνει ο σχετικός έλεγχος. Βέβαια και η αντιπολίτευση δεν έκανε τα προβλεπόμενα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:   
Η παράλειψη- παρατυπία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Η πλήρης αποτυχία του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής ομάδας του στο ρόλο τους και το Οικονομικό Ναυάγιο του Δήμου είναι οι λόγοι που δεν έγινε. Η Δημοτική Αρχή  παραπαίει πολιτικά και πληρώνει τις επιλογές της.  Φοβάται να μιλήσει με τους κατοίκους γιατί απέτυχε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
     Θα σας παρουσιάσουμε σήμερα και στη συνέχεια της επιστολής τα ποσά που εισέπραξαν ορισμένοι εργολάβοι και προμηθευτές εντός και εκτός του Δήμου. Αφορά το χρονική περίοδο της Δημαρχίας του κ Αποστολάκη και συγκεκριμένα από  1-9-2014 μέχρι σήμερα. 
     Τα χρήματα εισπράχτηκαν από τρία ταμεία το Κεντρικό του Δήμου, του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας  και Ανάπτυξης, του ΦΟΣΔΑ. Κάποια σημαντικά ποσά αφορούν τη χρονική περίοδο πριν το 2011. Αφορούν τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους  Ανακτορίου και Μεδεώνος. 
     Φυσικά εννοείται, δεν έχουμε απολύτως τίποτε με τους εργολάβους,τους προμηθευτές, με αυτούς που παρέχουν υπηρεσίες στο Δήμο.

Κάνουμε κριτική στις πανάκριβες και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις. Μέθοδο που έγιναν σχεδόν εξ ολοκλήρου οι παραπάνω δαπάνες. Με τη μέθοδο  αυτή καταργείται η ισονομία, η ισοπολιτεία, κατασπαταλάτε το Δημόσιο χρήμα σε  πολιτικές σκοπεύσεις πελατειακού χαρακτήρα. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες.

  Αρχίζουμε σήμερα, με συγκεκριμένα παραδείγματα,  και θα συνεχίσουμε σε δεκαπέντε ημέρες. 
-ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ πως ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ στο ΔΗΜΟ ΜΑΣ. 
-Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, που και πως ΞΟΔΕΥΤΕΤΑΙ το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ είναι Προτεραιότητα, Δέσμευση και Υποχρέωση μας.
-Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους, που έχουν προσωπικούς και πολιτικούς λόγους, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος για μένα.

   Ξεκινάμε την ενημέρωση σας με τα ποσά που έλαβαν  μια εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ στο ΧΥΤΑ, επτά εργολάβοι, ένα γεωπονικό κέντρο με έδρα το Αγρίνιο Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ  και ο κ   ΚΟΥΦΟΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ για την λειτουργία της  αποχέτευσης της Βόνιτσας:


ΣΥΝΟΛΟ: 1.090.517 ευρώ!!!!!!!! πήραν 10 άνθρωποι μέσα σε δύο χρόνια. 
Βέβαια υπάρχουν και άλλοι πολλοί που θα τους μάθετε προσεχώς.

Αγαπητοί  Αναγνώστες
      Οι απευθείας αναθέσεις και η μη είσπραξη των οφειλών των Δημοτών για πολλά χρόνια είναι οι δύο βασικές αιτίες του οικονομικού ναυαγίου του Δήμου μας. Ο Δήμος έφθασε – θα φθάσει στο κόκκινο, στο παρατηρητήριο του Υπουργείου Εσωτερικών. 
      Είναι δηλαδή στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αν αναλογιστεί κανείς σύμφωνα με το κ. Δήμαρχο ότι παρέλαβε 3.000.000 ευρώ χρέος και άλλα 3.000.000 ευρώ απαιτήσεις από δικαστικές αποφάσεις.  Κύριε Φερεντίνο συμφωνείτε με αυτά τα 6.000.000 ευρώ;  Υπάρχει σχέδιο πληρωμής αυτών των χρημάτων;

      Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά  έχουν το πολιτικό θράσος να θέλουν, να μην τους κάνουμε κριτική.  Δεν θέλουν να ενημερωθούν οι Δημότες. Βρίσκονται σε πρωτοφανή πανικό και νομίζουν ότι ο Δήμος τους ανήκει.
Βέβαια αν υπήρχε αντιπολίτευση όλα αυτά δεν θα γινότανε. 
   Στη περίπτωση που δεν υπάρχει Αντιπολίτευση, η Δημοκρατία δεν λειτουργεί. Καλώ την Αντιπολίτευση να παίξει το θεσμικό της ρόλο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....


37 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΕΙ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ 6 ΕΚΑΤ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΛΑΒΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΑΦΟΥ Ο Κ.ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΤΟ 2014. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατι θα μας κανετε!!!!!!!! Σιγα τα λαχανα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ονόματα τα λένε ΟΛΑ! ξεχρεώνει τις προεκλογικές δεσμεύσεις ο δήμαρχος! όλοι δώσαν τον αγώνα τους για τον δήμαρχο και τώρα αμείβονται ώστε να είναι χορτάτοι στις επόμενες εκλογές! να κάνετε το ίδιο λάθος όλοι και να τους ψηφίσετε ξανά και ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι δυνατόν 1000000€ δέκα άνθρωποι ;;ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ δεν αλλάζεις ποτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δάσκαλε απέδειξες ότι αυτά που λες και γράφεις τα εννοείς. Μπράβο σου ,αλλά πρόσεχε είναι αγριεμένοι εναντίον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κουνιάδος του Δημάρχου Τζεφριός πήρε το αργυρό μετάλλιο , ήρθε δεύτερος. Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε; Φιλότιμο δεν υπάρχει Δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Εισαγγελέας να παρέμβει αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι δύο κουμπάροι του Αντιδήμαρχου Τσακάλη , ο Ντουραντώνης Ανδρέας και ο Τριαντακωνσταντής Γεώργιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κουνιαδος του δημαρχου,ο κουμπαρος του Τσακαλη,ο ξαδερφος του Παντελη,ο υποψηφιος,ο διαχρονικα συμβουλατορας και η εταιρεια του ΧΥΤΑ.
    Αναθετουμε ασυστολα,βαζουμε μια εταιρεια με σκοπο να προσλαβει τοπικους συμβουλους και συγγενεις,βγαζουμε την υποχρεωση στους υποψηφιους μας και ταιζουμε τους φαν μας.
    Αυτα γινονται μονο στην πολη μας και στα Εμιρατα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ.ΕΣΥ ΚΥΡ ΘΟΔΩΡΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Λάκιας Ο Στούπας Αντιδήμαρχος Οικονομικών μέσα στο ΔΣ σχεδόν έκλαψε επικαλούμενος το ήθος του. Αυτές οι απευθείας αναθέσεις είναι ηθικές Λάκια; Εσύ θα σταμάταγες τις απευθείας αναθέσεις; Τώρα υπογράφεις τις κατά δεκάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΙΣΌΤΙΜΟΥ ΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΠΑ. Η ΚΑΡΈΚΛΑ ΈΣΠΑΣΕ ΤΏΡΑ ΛΑΚΊΑ. ΣΉΚΩ ΚΑΙ ΦΎΓΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΊΓΟ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΠΆΝΩ ΣΟΥ. ΕΊΣΑΙ ΑΝΆΞΙΟΣ. ΚΑΛΆ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σολδάτε και Φερεντίνε παραδώσατε το Δήμο με 6.000.000 ευρώ χρέος; Μιλήστε , διαφορετικά ο Αποστολάκης έχει δίκιο να το λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η απόλυτη διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. Τα ονόματα μιλάνε από μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έντιμοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν έχετε σχέση με αυτά γιατί τα ανέχεστε; Χωρίς και τη δική σας ψήφο δεν θα γινόντανε. Η πολιτική ευθύνη σας είναι δεδομένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Θυμιος κοιμάται ακομα και ο καρυ κάνεις όλες τις δουλειές σε δικούς του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αρχή του τέλους της πολιτικής καριέρας του Δημάρχου Αποστολάκη και της συνοχής της δημοτικής του ομάδας. Δυστυχώς Γιώργο το πάθημα δεν σου έγινε μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γαλουνης αποστολακης,τα απολιθωματα του πασοκισταν εκλεχθηκαν να διοικησουν δυο δημους ως αφθαρτοι,τι ακριβως περιμενατ δηλαδη να γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ Ο ΚΟΥΤΙΒΗΣ ΔΕΝ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κουτγαβ γαβ που εισαι???ανεβασε τιποτα στο κατουνα κουπεπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ανδρεικελα που προσκυνουν την διαφθορα,ανανδροι που σπαταλουν δημοσιο χρημα και ταιζουν τους αυλικους τους οσο ο λαος πειναει.ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟς ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΥΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προκλητικές διαχειρίσεις σε συγγενείς, κουμπάρους ημετέρους σε καιρό που ο κόσμος πεινάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη για το ύψος των απευθείας αναθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φάγανε, φαγανε, φάγανε
    Πότε θα τους πιάσει το τσερλιό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Oι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου τι λένε για τα σκουπίδια της Λευκάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βασίλη Σώζο για αυτά παραιτήθηκες ; Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εσυ 9:47 π.μ. τραβα να στη γωνια να δεις αν ερχομαι. Βγες επωνυμα και πες οτι ολοι ειναι ιδιοι αμα εχεις κοτσια. Μπες εσυ ο εντιμος να τα φερεις ολα στον ισιο δρομο. Αλλα πες μας το ονομα σου να δουμε αν μπορεις να χαρακτηρισεις επωνυμα τους αλλους. Αντε ντε σε περιμενουμε. και επειδη βαζετε οποια σχολια σας κανουν και δεν ειστε αντικειμενικοι παρακαλω να δημοσιευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τα άθλια ανώνυμα παπαγαλάκια συμφερόντων και τρόφιμοι του Δημαρχείου που τόσα έχουν γράψει για το Κώστα που είναι τώρα; Γνώριζαν τι τους περιμένει και έλεγαν και έγραφαν αθλιότητες εναντίον του με σκοπό να τον απαξιώσουν. Τώρα κρύφτηκαν και σίγησαν. Σας είπα και άλλες φορές είμαι δεξιός , δεν ψήφισα το Κώστα αλλά να ξέρετε με αυτά που μου έχει πει και τα στοιχεία που μου έχει δείξει ,σε λίγο θα εξαφανιστείτε. Να ξέρετε σας γνωρίζει όλους αν και γράφατε ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σίγουρα υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν έχουν καμία σχέση με αυτές τις διαχειρίσεις. Το λάθος τους και η ευθύνη τους είναι ότι δεν μιλούν και τα ψηφίζουν. Εκτός και αν περιμένουν τη σειρά τους το Φλεβάρη του 2017 να κάνουν τα ίδια. Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νίκο Ασπρογέρακα γνώστη του αντικειμένου και της νομοθεσίας είναι δυνατό όλα αυτά να είναι νόμιμα; Πολλά βέβαια είναι ανήθικα ολοφάνερα. Πως τα δέχεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σπείρατε ανέμους θα θερίσετε θύελλες δημοτικοί άρχοντες. Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Τώρα γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Ο Σώζων εαυτόν σωθήτω. Δεν έχετε μόνο πολιτικές ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εσείς κυρία Γ.Π 11:48 θεωρείτε ότι είναι ηθικό και έντιμο να παίρνουν οι κουνιάδοι, οι κουμπάροι, οι κολλητοί , οι συγγενείς, και οι ημέτεροι των αιρετών αυτά τα υπέρογκα ποσά; Αν ναι, πείτε το επώνυμα. Αν όχι πάλι το ίδιο. Θα συμφωνείτε ότι κάποιοι πλουτίζουν με αυτό το τρόπο. Και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν. Κάποιος Σκουρής από τη Πογωνιά πήρε σε 20 μήνες το ποσό των 165.000 ευρώ επί Σολδάτου. Τώρα αν οι άλλοι που έρχονται κάνουν τα ίδια θα τους καταδικάσουμε. Εσείς τους πρώην και τους νυν τους καταδικάζετε; Απαντήστε επώνυμα και ευθέως. Τολμάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το επιχείρημα τα κόβουμε τα εικονικά εντάλματα για να πληρώσουμε τους εργάτες ο δάσκαλος με τα στοιχεία αυτά το διέλυσε. Μπράβο για το θάρρος του. Δεν τα παίρνουν τα λεφτά αυτά οι εργάτες. Κοιταχθείτε στο καθρέπτη μερικοί και θα σας απαντήσει ποιοι τα παίρνουν. Η κοινωνία σας γνωρίζουμε ποιοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. φυσικα στις εκλογες ολοι ξερανε ποιος ειναι ο Αποστολακης και τι εκανε οταν ξαναηταν Δημαρχος.
    Παρολα αυτα τον ψηφισατε ας πουμε οι μισοι. Τωρα το 0,001% τρωει τα λεφτα......και εσεις υπολοιποι φατε σανο....ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο