Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Πρόβατα βοσκάνε αμέριμνα στο Νεκροταφείο Μύτικα (BINTEO)

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

         Φωτογραφία και βίντεο μας έστειλε αναγνώστης μας με πρόβατα να βόσκουν ανενόχλητα σήμερα στο πρωί στο Νεκροταφείο του Μύτικα. Όπως μας επεσήμανε τα πρόβατα ήταν μέσα, με την πόρτα κλειστή και βοσκούσαν αμέριμνα στον χώρο του Νεκροταφείου

BINTEO


       Οργισμένος και φωνάζοντας αναζητούσε τον ιδιοκτήτη τριγύρω, αλλά απάντηση δεν έπαιρνε.........  Επειδή λοιπόν η ευθύνη των Νεκροταφείων ανήκει στο Δήμο, που εισπράττει και το ανάλογο τέλος από τους δημότες, ας αναζητήσει τον κτηνοτρόφο και ας του κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. Το ίδιο ισχύει και για εμάς σαν μεμονωμένοι δημότες αν κάποιοι γνωρίζουν κάτι.
      Αυτή η εικόνα είναι εξόχως προσβλητική για όλους μας. Είναι θέμα σεβασμού, ανθρωπιάς και προπάντων πολιτισμού.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

5 σχόλια:

 1. Κατ αρχήν η διαπίστωση είναι ότι το Νεκροταφείο είναι στο έλεος των χορταριών, ( κάποιος έχει ευθύνη γι αυτό.... Η μόνη διακιολογία θα ήταν το ...να μην υπάρχουν λεφτα και να βρήκε αυτον τον έξυπνο τρόπο να ξεχοσταριάσει το Νεκροταφείο....Ντροπή !! Ιεροσυλία !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕΣ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΕΞΑΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΗΝΗ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΗΔΩΝ [ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΥΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΙΑΤΙΚΑ],ΑΣ ΤΗΝ ΨΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΒΡΗΣΚΟΝΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΔΙΟΤΙ !!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλα τωρα, που λεφτα για καθαρισμο, μ'ενα σμπαρο δυο τρυγωνια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ειναι ενας τροπος αποψίλωσης των νεκροταφείων όλου του Δήμου.
  Εμπρός στο δρόμο που χαράζει ο Γαλούνης άλλωστε θα κάνουμε και Οικονομία.
  Γειά χαρά Ξηρόμερο..................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. απόδειξη ότι όλοι τελικά γινόμαστε λίπασμα και συστατικά πρωτεινών για τους επιγόνους μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο