Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ: Εκδρομή στα Μετέωρα, περίπατος στη τοποθεσία "Θύμιος" του χωριού




     Στα πλαίσια των καλοκαιρινών δράσεων του Συλλόγου Στρογγυλοβουνιωτών "Το Ψηλοβράχι" πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, εκδρομή στα Μετέωρα και περίπατος πεζοπορία στη τοποθεσία "Θύμιος" για να γνωρίσουν το μοναδικό φυσικό πλούτο του χωριού. 
Αναλυτικά: 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
     Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στις 8/8/2016 που πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση η οποία ήταν η ημερήσια εκδρομή στα Μετέωρα με τη συμμετοχή 50 κατοίκων του χωριού μας, όπου έγινε η επίσκεψη στα μοναστήρια των Μετεώρων κατόπιν στη Καλαμπάκα και στη πόλη των Τρικάλων. Οι εκδρομείς απόλαυσαν μια πανέμορφη εκδρομή, με καταπληκτική ξενάγηση, με Θέα που κόβει την ανάσα και αποκόμισαν μια εμπειρία που αποτελεί μοναδική..........



ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ "ΘΥΜΙΟΣ"
  Ο Σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης σε θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε συγχωριανούς, οικογένειες, φιλικές παρέες ή  και μεμονωμένους συμπατριώτες, να γνωρίσουν το μοναδικό φυσικό πλούτο του Στρογγυλοβουνίου. Ο φυσιολατρικός περίπατος πραγματοποιήθηκε στις 10/08/2016 με πεζοπορία ηλικιωμένων και νεαρών μελών του συλλόγου μας, με αφετηρία από το Στρογγυλοβούνι στη τοποθεσία "Θύμιος" και οι συμμετέχοντες αποκόμισαν εξαιρετικές εντυπώσεις!

ΥΓ: Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου των απανταχού Στρογγυλοβουνιτών το Ψηλοβράχι, έγιναν με τη συνδιοργάνωση της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Ξηρομέρου. 






































stroggyloboyni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο