Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ο πρόεδρος των Ρομά απέτρεψε την τελευταία στιγμή κλοπή αυτοκινήτου

Την τελευταία στιγμή απετράπη κλοπή αυτοκινήτου στο Μεσολόγγι, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, αλλά και στη βοήθεια του προέδρου του συλλόγου Ρομά Αλέκου Μπέκου, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπέκος, όπως είπε ο ίδιος, πηγαίνοντας προς τον καταυλισμό της Κλείσοβας είδε έναν μικρό Ρομά να οδηγεί ένα αυτοκίνητο, καταλαβαίνοντας ότι έχει κλαπεί. Αμέσως του έκλεισε το δρόμο με το δικό του αυτοκίνητο, ενώ συγχρόνως εκείνη την ώρα, περιπολικό της αστυνομίας έκανε περιπολία στην περιοχή και «έπεσε» πάνω στο περιστατικό.....
Ο μικρός Ρομά στη θέα του περιπολικού βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει στα χωράφια. Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι μικροπωλητής στην λαϊκή και είχε αφήσει το κλειδί πάνω στο διακόπτη αφού βρισκόταν λίγο μακρύτερα προκειμένου να μεταφέρει πράγματα.
Σε περίπτωση που υποβληθεί μήνυση ο κ. Μπέκος προτίθεται να καταθέσει στην αστυνομία, τονίζοντας για μια ακόμη φορά, πως ο σύλλογος, όσο περνάει από το χέρι του και εντός των πλαισίων των δικαιωμάτων του, δεν μπορεί να παραβλέπει ή να καλύπτει παράνομες πράξεις στους κόλπους των Ρομά.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο