Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους εύχομαι ολόψυχα καλές σπουδές και καλή μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία......

Θα ήθελα, επιπλέον, να τονίσω πως στην εποχή μας η εξειδικευμένη γνώση αποτελεί  απαραίτητο στοιχείο για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και γι’ αυτό πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους επιτρέψουν να σταθούν επάξια στο σύγχρονο άκρως ανταγωνιστικό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που ζούμε, αλλά και να εκμεταλλευτούν το ακαδημαϊκό περιβάλλον για να καλλιεργήσουν στάσεις ζωής που θα τους καταστήσουν υπεύθυνους και συμμετοχικούς πολίτες.
Σε όσους δεν τα κατάφεραν, θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν χρειάζεται απογοήτευση αλλά χαλύβδωση της θέλησής τους για μια δεύτερη προσπάθεια, καθώς υπάρχει η δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας για όλους, και επιπλέον ότι πέρα από την επιτυχία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η ζωή σίγουρα επιφυλάσσει άλλες ευκαιρίες για όλους, αρκεί να το επιδιώξουν πραγματικά. .
Εύχομαι καλή και δημιουργική περαιτέρω πορεία σε όλους, επιτυχόντες και μη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΟΥ


ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο