Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Λεφτά για τα Νεκροταφεία υπάρχουν, αλλά πηγαίνετε να δείτε μόνοι σας την εικόνα τους.

Επανερχόμαστε σήμερα στο θέμα του καθαρισμού των Νεκροταφείων της Δ.Ε. Αλυζίας μιας και πληροφορούμαστε ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και φανταζόμαστε ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα υπόλοιπα Νεκροταφεία του Δήμου μας.
Καταρχήν θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες ότι για τον καθαρισμό των Νεκροταφείων του Δήμου μας, η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει από τον Ιούνιο, σε τρεις απ' ευθείας αναθέσεις σε έναν ανάδοχο, συνολικού ποσού 24.559,44 €. Αυτό γιατί κάποιοι έχουν την λάθος εντύπωση ότι το θέμα είναι οικονομικό και ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα, γιατί μάλλον κάποιοι έτσι τους συμφέρει να τους παραπληροφορούν. Για την Δ.Ε. Αλυζίας το ποσό που διατέθηκε είναι 8.184 €.....
Δείτε βίντεο....
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αστακού.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Φυτειών.
Εμείς λοιπόν ρωτάμε αυτό που ρωτήσαμε και κατ΄ ιδίαν τους υπεύθυνους σε δύο συσκέψεις που παραβρεθήκαμε (Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Αλυζίας και Πρόεδρο Τ.Κ. Μύτικα) και απάντηση δεν πήραμε.
Αυτές οι απ' ευθείας αναθέσεις εκτελέστηκαν; Θα εκτελεστούν; Δεν εκτελέστηκαν; Ο συγκεκριμένος ανάδοχος ήρθε στην Αλυζία και εκτέλεσε την εργασία η οποία του ανατέθηκε απ' ευθείας με 8.184 €; Συνεργάστηκε με Αντιδήμαρχο και Προέδρους των Τ.Κ. της Αλυζίας; Τον είδανε;
Όπως αναφέραμε στους υπεύθυνους και κατ' ιδίαν, τα χρήματα είναι υπεραρκετά και επαρκούν για να έχουν τα Νεκροταφεία του Δήμου μας αξιοπρεπή εικόνα.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι και σήμερα το πρωί στο νεκροταφείο του Μύτικα, πάλι το ίδιο κοπάδι προβάτων έβοσκε ανενόχλητα και κανένας δεν θίγεται και δεν ερυθριάζει και πολύ περισσότερο οι κατά νόμο υπεύθυνοι, που εισπράττουν και το ανάλογο ανταποδοτικό δημοτικό τέλος.


mytikaspress

1 σχόλιο:

  1. Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού δεν έχει τσίπα. Και οι δημοτικοί "άρχοντες" φαίνεται ότι είναι μόνο για πανηγυριώτικες φτηνές τραπεζορητορίες. Στο νεκροταφείο δεν βρίσκουν ακροατήριο.Κ αι ούτε οι νεκροί ψηφίζουν. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο