Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ KICK BOXING Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ. ΜΥΖΗΘΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ.

      
       Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας kick boxing ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Κακαρελης Νίκος που θα συμμετέχει στο παγκόσμιο και μοναδικό αναγνωρισμενο πρωτάθλημα της WAKO στην Ιρλανδία στις 27 Αυγούστου μέχρι της 4 Σεπτεμβρίου. 
    Στην εθνική ομάδα θα συμμετέχουν και οι μοναδικοί έφηβοι πρωταθλητές ο Μυζηθρας Δημήτρης στην κατηγορία των -54 κιλών low kicks και ο Κουτρουμπας Γιώργος στην κατηγορία -67 κιλών low kicks.....



      Οι αθλητές είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα αλλά και το Αγρίνιο για πρώτη φορά στην ιστορία του kick boxing της πόλης μας. Το πρωτάθλημα είναι αναγνωρισμενο και οι αθλητές μπορουν να πάρουν τα μόρια για όποιο πανεπιστήμιο θέλουν. Όλα αυτά γίνονται χάρις την πανελλήνια ομοσπονδία kick boxing ΠΟΚ.
    Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχια στον ομοσπονδιακό προπονητή  και τους αθλητές κι εύχεται να γυρίσουν πίσω με επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο