Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Πλησιάζει το όνειρο του νέου γηπέδου για τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

           Η ομάδα του Αίολου Αστακού πλέον βρίσκεται στην Α2 κατηγορία κάνοντας όλη την Ελλάδα να παραμιλάει για την ομάδα από την επαρχία του Ξηρομέρου. 
     Μοναδικό μελανό σημείο όλα αυτά τα χρόνια ήταν το γηπεδικό, μιας και το κλειστό του σχολείου ήταν ακατάλληλο για αγώνες Εθνικής κατηγορίας και η ομάδα έδινε τα εντός έδρας παιχνίδια στην Βόνιτσα. Φαίνεται όμως οι και αυτό το πρόβλημα πλησιάζει στο τέλος του μιας και το νέο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής οδεύει προς το τέλος του. Σήμερα τοποθετείτε το παρκέ
    
Δείτε εικόνες από το κλειστό όπως είναι την δεδομένη στιγμή........




basket247.gr

11 σχόλια:

  1. Κι ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΠΟΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ.
    ΣΩΘΗΚΑΜΕ ?
    ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΕΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΚΟΥΝ [ΒΛΕΠΕ ΥΔΡΕΥΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ -ΣΦΑΓΕΙΑ -ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΚΟΥΒΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. -
    ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε με το καλό,αρκετά μας κατσικοθήκατε στη Βόνιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε 9:37 π.μ. αν μπορουσα θα σου εκανα ενα like!!! Αν ειχατε και ομαδα της προκοπης θα σου εκανα δυο!!!! γιατι οπως καταλαβες αλλος εχει τα γενια κι αλλος τα χτενια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε εσείς εκεί στη Βόνιτσα τι ζόρι τραβάτε? Δεν σας διώξαμε από το γήπεδο απλά το χρησιμοποιούμε δύο φορές το μήνα (2 Κυριακές) . Η ομάδα της Βόνιτσας ετσι και αλλιώς παίζει Σάββατο. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το ''κατσικοθήκαμε''. Μήπως τις Κυριακές που παίζει ο ''ΑΙΟΛΟΣ'' δεν ερχόμαστε αρκετοί από τον Αστακό για βόλτα και μετά για καφέ και φαγητό από το πρωί ? Αυτό δεν είναι κέρδος για τα μαγαζιά της Βόνιτσας και μάλιστα σε περιόδους που δεν έχει τουρισμό (έστω και για μια μέρα)? Το κυλικείο που λειτουργεί στο γήπεδο δεν δίνει καφέδες , αναψυκτικά κ.λ.π. ? Σκέψου λίγο και πες μας αν σας κάνουμε κάτι κακό ? Και μετά μη νομίζεις ότι και εμάς μας αρέσει να απουσιάζουμε τόσες ώρες από τα σπίτια μας , συν τα έξοδα για να έρθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3,42 κράτα τα χτένια και τα γένια για πάρτη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3,42, αμα ψοφησει ο γαϊδαρος μου θα σε ενημερωσω να γελασει λιγο το χειλακι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ Α2
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ
    ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝ ΕΠΙΣΤΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδη μαλλον δεν ειστε και πολυ γνωστές απλα για ενημέρωση σας οτι το συγκεκριμένο γηπεδο οχι μονο ειναι κατάλληλο αλλα σε σχέση με αλλα γήπεδα απο την α2 και κατω ειναι και απο τα πιο σύγχρονα παρότι παλιάς μελέτης!!οποτε λιγο υπομονη ακομη και θα σας αδειάσουμε την γωνία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΑΒΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο