Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα του Παναγιώτη Στάϊκου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Θερμά συγχαρητήρια  στα παιδιά που κατάφεραν να κάνουν πράξη  το όνειρό τους και από σήμερα  είναι Φοιτητές και Σπουδαστές . Σίγουρα  η χαρά , η ανακούφιση  και η δικαίωση τους είναι μεγάλες .!!!!
Αυτή την στιγμή δικαιούνται  να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την επιτυχία τους . Μια άχαρη και δύσκολη μάχη για τους ίδιους και τις οικογένειες τους   τελείωσε ......

Σε λίγες ημέρες  μετά την εγγραφή τους στις σχολές τους  ξεκινάει ένα όμορφο ταξίδι στην εξειδικευμένη γνώση ,γιατί αυτό δίνει το Πανεπιστήμιο , το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επαγγελματική τους αποκατάσταση .
Όμως  σήμερα  γνωρίζουμε, ότι  αυτές οι προπτυχιακές γνώσεις και η απόκτηση ενός Πτυχίου  δεν αρκούν , γι’ αυτό  αυτές οι γνώσεις  θα πρέπει να είναι πολύ δυνατές  και σε βάθος , οι  οποίες είναι απαραίτητο  να  συνεχιστούν   και με το εξόχως συναρπαστικό ταξίδι των μεταπτυχιακών  ή ακόμη  συναρπαστικότερο  ταξίδι των διδακτορικών σπουδών, ούτως ώστε σε έναν κόσμο εξόχως  συναρπαστικό  να  εξασφαλίσουν μια λαμπρή επαγγελματική επιτυχία .!!!   
Και επειδή στην ζωή  δεν είναι το πάν η επαγγελματική αποκατάσταση , αλλά η ευτυχία , θα πρέπει παράλληλα με τις σπουδές να απολαύσουν την όμορφη φοιτητική ζωή , να αποκτήσουν δεξιότητες , να ασχοληθούν με τις τέχνες και τον πολιτισμό ,αποκτώντας  καλύτερη κλασική παιδεία, με τα οποία θα είναι πιο ευτυχισμένοι  άνθρωποι .!!!
Θέλω όμως να σταθώ ιδιαίτερα  και στα παιδιά , τα οποία δεν τα κατάφεραν σε αυτή την μάχη  και να τους πω , πως στην ζωή υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, αρκεί  να το πιστέψουμε και να προσπαθήσουμε  με υπομονή , σκληρή δουλειά ,συνεπεία και υπευθυνότητα και τότε θα έλθουν  άλλες επιτυχίες , με τις οποίες  θα μπορέσουν να έχουν επαγγελματική αποκατάσταση  και να απολαμβάνουν την ζωή τους , όπως επιθυμούν.
Αστακός 24/8/2016
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Στάϊκος  

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
    ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
    ΟΙ ΚΑΡΙΕΡΙΕΣ ΟΙ ΛΑΜΠΡΕΣ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ 11:08μ.μ
    Τα παιδιά στην ηλικία των 18 ετών δικαιούνται να ονειρεύονται το δικό τους μέλλον και κανείς δεν επιτρέπεται με απαισιόδοξα μηνύματα ,να τους στερεί το δικαίωμα στο όνειρο. Ένας άνθρωπος που έκανε αυτό το ταξίδι στην γνώση και με την βοήθεια του θεού πραγματοποίησε όλα του τα όνειρα , τους έδειξε μαζί με τα συγχαρητήρια απλά τον δρόμο , μέσα από τον οποίο θα αποκτήσουν τα εφόδια , τα οποία εάν αποκτήσουν , θα είναι σε θέσει να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους , γιατί και αξιοπρεπή εργασία θα τους εξασφαλίσουν, αλλά και αξιοπρεπή ζωή, εάν έχουν κάνει λαμπρές καριέρες .!!!!
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο