Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Μαρία Ρεπούση: «Καταργείστε την αναπαράσταση της εξόδου του Μεσολογγίου»

Νέα επίθεση κατά του ελληνισμού εξαπέλυσε η γνωστή “φιλέλλην” ακαδημαϊκός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ (http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=481692) ζητά την κατάργηση της αναπαράστασης της εξόδου του Μεσολογγίου, της  ανατίναξης της Αρμάτας στις Σπέτσες  την αναπαράσταση στο Κούγκι και τις εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας.
Η μεγάλη «ελληνίδα» ακαδημαϊκός του περίφημου «συνωστισμού» της Σμύρνης, χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αναπαραστάσεις, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη θέση στην οποία συμφωνεί και ο Δήμαρχος της πόλης Γ. Μπουτάρης  ως… «εθνικιστικά κιτς».  
Όπως δηλώνει η ίδια όλες αυτές οι εκδηλώσεις δεν προσφέρουν τίποτα αναπαράγουν την .......................
εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός. Τελικά η ψήφος είναι σαν την τράπεζα ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.
Είναι δε σίγουρο ότι οι κάτοικοι του Μεσολογγίου, των Καλαβρύτων, του Σουλίου και των Σπετσών θα «τιμήσουν» με ιδιαίτερη θέρμη τις θέσεις της βουλευτού και το κόμμα στο οποίο ανήκει στις επόμενες εκλογές.
 https://epam-patras.net

12 σχόλια:

  1. Συνεργασια με το αθανατο πασοκ.... Να ξερουν οι ψηφοφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡ ΡΕΕΕ.ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΞΟΦΛΕΙ.
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗς 4ης ΙΟΥΛΙΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥς, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗς ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΤΥΝΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει κυρία Ρεπούση, στοχάσου εσύ την επόμενη φορά που θα βιάζουν οι κατακτητές τις κόρες μας... Οποιος εχει μετάσχει στην πομπή στο Μεσολόγγι ανταριχιάζει... κι η κυρά από δω μιλάει για κιτς... και το χειτότερο είναι ότι την πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή όλες οι χώρες που διατηρούν ανάλογες αναπαραστάσεις ή η αγγλία που στο παλάτι έχει στρατιώτες με μεσαιωνικές στολές καλλιεργούν τον εθνικισμό; Είναι κίτς η αναπαράσταση της ανατίναξης του Μεσολογγίου και οι εορτές εξόδου; Με την ίδια λογική να βγάλουμε και τους ευζωνες από τη Βουλή αφού και εκεί μπορεί να δει κανείς φολκλορικό στοιχείο. Τέλος πάντων... προσωπικές απόψεις είναι αυτές, μπορεί να πιστεύει και να λέει ο.τι θέλει, το θέμα είναι πόσοι την ακολουθούν και πόσοι συμφωνούν μαζί της γιατί αν είναι πολλοί δεν πάμε καλά δεν πάμε καθόλου καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι είναι αυτά που λέει ;;; και που θα παρίστανται οι ηγεσίες μας να τις καμαρώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Όσο της δίνετε βήμα, τη διατηρείται στον αφρό , σαν φελλός που
    2. Με το που έγινε ακαδημαϊκός (εφ όρου ζωής βλέπετε) , άρχισε να εκδηλώνει την αμάθειά της.
    3. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος (καταδίκη κλπ) να της αφαιρεθεί ο τίτλος γιατί τον προσβάλλει και μαζί όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα.
    ΕΙΠΑΜΕ :Ο καθένας μπορεί να λέει ότι του κατέβει αλλά και η υπομονή ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ, και αυτή τα έχει υπερβεί προ πολλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κυρια αυτη ειναι πρακτορας των τουρκων αυτο το ξερουμε δεν χρειαζεται να της δινεται δημοσιοτητα μην ασχολειστε μαζι της μονο τοτε δεν πετυχαινει το σκοπο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα αυτός είναι ο σκοπός τους κυρία μου , να φρεσκάρουν τη μνήμη μας , να τονώνουν το ηθικό μας, να διδάσκουν και να ενδυναμώνουν τις προσπάθειές μας για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ , δεν είναι ανάγκη να συμβάλλεις στη διατήρηση των φελλών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν ερχονται κ τρωνε τζαμπα τις τσιπουρες τους στη λεσχη ειναι καλα...δεν το θεωρουν κιτς το τζαμπα φαγητο...
    Τη γλωσσα μας τη βουταμε στο μυαλο μας πριν το ανοιξουμε το ρημαδι το στομα...αυτο το γνωριζει η "κυρια"...
    Πρωτα να κρινουν τους εαυτους τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρεπούση και όσοι την υποστηρίζετε, γιατί σίγουρα κάποιοι/ες συμφωνούν μαζι της, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Από Εφιαλτες γνωρίζουμε πλέον...η Ιστορία μας την οποια μισείτε κ θέλετε να αλλοιωσετε, είναι γεμάτη από θλιβερά άτομα σαν εσάς.που έμειναν κ θα μείνουν στην μνήμη των Ελλήνων απλά ως Ανθέλληνες, προδότες και ριψασπιδες...ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο