Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

“Σας ικετεύω βρείτε το παιδί μου…” (video)

                                 
Άκαρπες οι έρευνες, συγκλονίζει η μητέρα ενός εκ των αγνοούμενων στο Μεσολόγγι.

Ώρες μεγάλη αγωνίας εξακολουθούν να βιώνουν οι οικογένειες των δυο ανδρών, 40 και 35 ετών,  που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Η κακοκαιρία σήμερα  δυσχεραίνει τις έρευνες και ματαίωσε την συμμετοχή ελικοπτέρου της ΕΛ. ΑΣ. που θα αξιοποιούσε θερμικές κάμερες, ωστόσο η κινητοποίηση της Αστυνομίας εντείνεται και οι αναζητήσεις θα επεκταθούν σε ευρύτερο γεωγραφικό τμήμα......
Ο Γιαννης και ο Βασιλης, παιδί του μεροκάματου ο πρώτος και κτηνοτρόφος ο άλλος, βγήκαν για να διασκεδασουν και μετά από κάποιες ώρες όπως αναφέρει η μάνα του Βασίλη  στο protothema.gr τα ίχνη τους χάθηκαν. Όπως λέει η κυρία Αλεξάνδρα, οι δύο φίλοι έφυγαν από την Πεντάλοφο  στις 4:30 τα ξημερώματα ενώ η τελευταία φορά που τα ίχνη τους καταγράφηκαν από κάμερες ήταν μισή ώρα αργότερα, στις 5 τα ξημερώματα στο χωριό Λεσίνι.
«Πρέπει να είχε ξημερώσει, έβλεπα πως ο Βασίλης δεν επέστρεψε τρελάθηκα. Άρχισα να τηλεφωνώ σε φίλους του στα ξαδέλφια του τίποτα. Δε ξέρω τι έγινε είναι και τα δυο καταπληκτικά παιδιά ούτε προβλήματα είχαν δημιουργήσει ποτέ, τίποτα σας λέω. Μακάρι να βρεθούν τα παιδιά κοντεύουμε να χάσουμε το μυαλό μας» λέει η κυρία Αλεξάνδρα στι protothema.gr .Δραματική ήταν η έκκληση της εξάλλου μέσω του Mega καθώς  ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες των δύο ανδρών, για να δώσει κάποια πληροφορία. «Δεν αναζητώ ευθύνες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρούμε τα παιδιά μας και να είναι καλά», είπε.
Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ομάδες διασωστών, πυροσβέστες και αστυνομικοί  έχουν  κάνει εκτεταμένες έρευνες στον  Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών ή του οχήματος.
Δείτε video από την πρωινή εκπομπή του mega:


agrinionews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο