Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Λίγες μέρες μετά την εξιχνίαση της μεγάλης κλοπής, διέρρηξαν και πάλι χθες το εξοχικό στα Παλιάμπελα!

        Την υπόθεση της κλοπής των 245.000 ευρώ από σπίτι στα Παλιάμπελα του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο εξιχνίασε η τοπική αστυνομία πριν από μερικές ημέρες
     Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σύλληψη του δράστη, μιας και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ δεν έχει ανεβρεθεί το μεγάλο χρηματικό ποσό ή μέρος αυτού. Ο δράστης φέρεται να είναι ένας 35χρονος, μόνιμος κάτοικος της περιοχής και η δικογραφία σε βάρος του  έχει σταλεί στον Ανακριτή Λευκάδας, ενώ αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.
        Κι ενώ η υπόθεση έτεινε προς πλήρη διαλεύκανση, η ίδια εξοχική κατοικία διαρρήχθηκε και πάλι , μόλις χθες τη νύχτα! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συναγερμός του σπιτιού έκανε τους περιοίκους να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, ενώ λίγη ώρα μετά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βόνιτσας. Οι δράστες είχαν προλάβει να φύγουν από το σπίτι, χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν κάτι.
     Την έρευνα για τη χθεσινοβραδινή διάρρηξη έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου...........



    Θυμίζουμε ότι η επίσημη καταγγελία για την κλοπή των 245.000 ευρώ έφτασε στο Α.Τ Βόνιτσας τις βραδινές ώρες τις 27ης Ιουλίου 2015 από το ίδιο το θύμα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε τότε η ίδια, άγνωστοι δράστες , εισήλθαν στην οικία της  και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 245.000 που ήταν σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι της . Να σημειωθεί ότι η 60χρονη κατάγεται από το Αγρίνιο, είναι μόνιμος κάτοικος Αττικής και περιστασιακά επισκέπτεται το εξοχικό της στα Παλιάμπελα.
Η κλοπή πιθανότατα σημειώθηκε μεταξύ 26-7 και 27-7/2015, διάστημα στο οποίο το θύμα απουσίαζε από το εξοχικό του.

http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. Καλό είναι να μην γράφετε ανακρίβειες για να είστε φερέγγυοι !!!!
    Για ποιους γείτονες μιλάς ότι ειδοποίησαν?? Και για ποιο βράδυ ότι έγινε η διάρρηξη 17,30 το απόγευμα ήταν φίλε μου .!!!!!! πολύ θέλω να μάθω ποιος σας τα γνωστοποιεί όλα αυτά και γιατί !!!! με τα δημοσιεύματα σας κάνετε πολύ μεγάλο κακό στους τους φορολογούμενους πολίτες και καλό στ αυτούς που κλέβουν εμάς και το κράτος και ζουν από πάνω με προνομιακά επιδόματα !!!!!!!!!Υστερόγραφο η προηγούμενη κλοπή έγινε στις 27 -7-2015 μεσημεριανή ώρα και δεν ήταν σε 50εβρα αλλά σε πολύ μεγάλα χαρτονομίσματα και η απουσία από το σπίτι των ιδιοκτητών ήταν για μόλις λίγο διάστημα !!!!!!!!κόψτε λοιπόν το ράδιο αρβύλα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑ
    Το δημοσίευμα σας έχει πολλές ανακρίβειες! !!! Είτε από ελλιπή πληροφόρηση είτε από πρόθεση να #λιβανισουμε# τις #πηγες μας # και η κλοπή και η διάρρηξη έγιναν υπό το φως του ήλιου! !!!!
    Η σπείρα δεν εξαρθρωθη και δεδομένου ότι η ανακριτρια Λευκάδας δεν έχει αποφανθεί επί του παρόντος, όλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Την επόμενη μέρα Μάλιστα της #διαρροης# #χτυπησαν# εκ νέου το ίδιο σπίτι προφανώς για εκφοβισμο και όχι επειδή περίμεναν να βρουν χρήματα. Αν το θύμα ήταν εκεί τι θα γινόταν? Κυνδυνευει η ζωή της?
    Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να αναδειξετε. Ποιος παίρνει λοιπόν την ευθύνη για ότι συμβεί από εδώ και εμπρός?Άλλωστε οι δράστες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η περιοχή δεν αστυνομευεται και έχουν ανοιχτεί εξοχικά σπίτια περισσότερο από πέντε φορές .Η τοπική αστυνομία έχει να ασχοληθεί με το πρωτόκολλο μηνύσεων και άλλα τρέχοντα .......όπως καντίνες κλπ.
    Τυχαίο ότι ο φερόμενος ως δράστης έκτισε στα πεντακόσια μέτρα από το αστυνομικό τμήμα βίλα από το καλοκαίρι και μάλιστα αυθαίρετη! !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο