Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η πορεία των δικηγόρων στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης)


Στη συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας συμμετείχαν και οι δικηγόροι με καταγωγή από τον Αστακό: Δημήτρης Μπόνης, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας και Αθανασία Δημοπούλου.

    Μαζική συμμετοχή, περίπου 10.000 ατόμων, είχε η πανδικηγορική συγκέντρωση και πορεία στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε χθες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που προωθούνται από την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό. Στην πορεία, μαζί με τους δικηγόρους συμπαρατάχθηκαν γιατροί, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι και φαρμακοποιοί........



  Εν τω μεταξύ, με απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου οι κινητοποιήσεις των δικηγόρων και η αποχή από τα καθήκοντά τους. Την ημέρα εκείνη θα συνέλθει εκ νέου η Ολομέλεια προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου.

     Ως προς τη χθεσινή, ογκώδη πορεία, ξεκίνησε από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, συνέχισε στο υπουργείο Εργασίας και κατέληξε στη Βουλή όπου παραδόθηκε ψήφισμα από αντιπροσωπεία των δικηγόρων, υπό τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Βασίλη Αλεξανδρή.


1 σχόλιο:

  1. Αυτοι κινητοποιουνται μονο οταν θιγονται τα οικονομικα τους συμφεροντα.κ ποτε κα καλυτερεψει η δικαιοσυνη σε αυτο τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο