Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δόθηκε λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης της ΠΟΓΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ –ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


     Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και πλήρως δικαιωμένος. Για 28  ολόκληρους μήνες έδωσα ένα αγώνα. Δεν λογάριασα ταξίδια από το τόπο εργασίας μου, χρόνο, χρήμα, δυσκολίες, απαράδεκτους - αστήρικτους χαρακτηρισμούς από τα γνωστά σε μένα χαλκεία παραπληροφόρησης προς το πρόσωπο μου. 
       Τίμησα την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν 246 κάτοικοι της Πογωνιάς του Στενού και της ευρύτερης περιοχής με τις υπογραφές τους και 30 που δεν μπόρεσα για ευνόητους λόγους να συναντήσω, αλλά μου εξέφρασαν την σύμφωνη γνώμη τους. Οι διαθέτοντες παραθεριστική κατοικία στη περιοχή  για μένα είναι συγχωριανοί.  
       Σε όλους εσάς και στα μέσα επικοινωνίας που ανέδειξαν το θέμα οφείλεται η εξέλιξη αυτή. Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες που φιλοξένησαν τα άρθρα μου.
        Άπαντες  μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο παραδέχτηκαν ότι είχα δίκιο. Το Δ.Σ. ομόφωνα ψήφισε την απόφαση-απαίτηση της Λαϊκής Συνέλευσης της Πογωνιάς, προσθέτοντας ένα επιπλέον στοιχείο. Γεγονός είναι ότι το ζήτημα βαίνει προς λύση.................



   Το Δ.Σ. πήρε την απόφαση, βυτίο με έξοδα του Δήμου να τροφοδοτεί Πογωνιά- Στενό με νερό από τη Κορπή, μέχρι να δημιουργηθεί η καινούργια γεώτρηση.
      Το επιπλέον στοιχείο που τέθηκε είναι. Να δημιουργηθεί καινούργια γεώτρηση στη θέση Ρούνες. Το νερό αυτό να καταλήγει στο μεριστή Παλαίρου- Πογωνιάς που δέχεται και το νερό από τη Κορπή. Έτσι Πογωνιά-Πάλαιρος-Στενό και ευρύτερη περιοχή θα υδροδοτείται με αυτό το μίγμα νερού. 
    Σε βάθος χρόνου θα δημιουργηθεί καινούργια υδρομάστευση στη περιοχή Κορπής και καινούργιο δίκτυο για Πάλαιρο- Πογωνιά- Στενό και ευρύτερη περιοχή. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ικανή ποσότητα νερού υπάρχει στη περιοχή Κορπής και ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ.ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

       Στο Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου. Αυτές έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση που είχαμε σαν πρώην κοινότητα Πογωνιάς, από την πρώην κοινότητα Παλαίρου όταν είχαμε κοινό μεριστή. Εύχομαι –χωρίς να ελπίζω- να μην επαναληφθούν τα ίδια. Τους είπα ευθέως, τους απέναντι δεν τους εμπιστεύομαι. Από το παρελθόν έχουμε πικρά  πείρα. 
       Δεσμεύομαι απέναντι σε όλους τους κατοίκους να πράξω στο μέλλον ότι είναι δυνατόν για την υλοποίηση της απόφασης. Δεν γνωρίζω τη ποσότητα του νερού που θα βγει  από τη γεώτρηση. 
       Δεδομένο είναι ότι θα ζητήσουμε από το Δήμο να μας δώσει την ανάλυση του νερού και τη πιστοποίηση της καταλληλότητας του  νερού από την Διεύθυνση Υγιεινής της ΠΕ Αιτ/νιας. Η προσφυγή μας  στην υπηρεσία είναι αυτονόητη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:
     Ο πολιτικός μου μέντορας με έμαθε. Τα προβλήματα λύνονται με αγώνα-αγώνα-αγώνα.
      Επίσης είχα την ευκαιρία  να παραβρεθώ σε μια από τις τελευταίες του ομιλίες που έγινε χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας. Εκεί κλείνοντας την  ομιλία του, μας είπε φανερά συγκινημένος και υποβασταζόμενος.  "Τρέμω όλους αυτούς που είναι υπερβολικά φιλόδοξοι,  χωρίς όμως να διαθέτουν σοβαρή πολιτική σκέψη και  κοινωνικές ευαισθησίες". Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Από εκεί ψηλά που βρίσκεται είναι χαρούμενος σήμερα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
      Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιους το εξής: Μην ενοχλείτε συγγενείς και φίλους μου στη κατεύθυνση να σταματήσω να ενημερώνω τους Δημότες. 
-Άδικος κόπος.  
-Προσωπικά δεν έχω τίποτε και με κανέναν.  
-Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να δέχονται την κριτική για τις ενέργειες τους, τις παραλείψεις τους, τα λάθη τους.
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΦΥΡΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.........

9 σχόλια:

  1. μπραβο στον αποστολακη που ελυσε ενα τοσο σοβαρο θεμα σε αντιθεση με τους προηγουμενους που δεν εκαναν τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;ΚΟΡΠΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΡΟΥΝΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΗΓΗ ΚΟΡΠΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;ΚΟΡΠΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΡΟΥΝΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΗΓΗ ΚΟΡΠΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θελουμε κορπη οι ρουνες ειναι για να μας κοροιδευεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λύση είναι μια:Υδρομάστευση στην ΚΟΡΠΗ αγωγός προς Πογωνιά.Μάλλον δεν κατάλαβε κανείς οτι η πρόταση που θεωρείτε λύση είναι λάθος.Στην ΠΟΓΩΝΙΑ περιμένουμε ΚΟΡΠΗ σκέτο,καθαρό όπως παλιά.Αδικα οι τόσες συνελεύσεις και δημοτικά συμβούλια. Αλλο θέση ΡΟΥΝΕΣ ΣΚΛΑΒΑΙΝΩΝ και άλλο ΚΟΡΠΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και τωρα νομιζεις οτι το ελυσες με γεωτρηση στα σκλαβαινα αντι για πηγες κορπης για να δικαιολογησεις τις συνελευσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΟΙ ΡΟΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΣΕ ΔΑΓΚΑΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΕ 30ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί Φίλοι
    Εγώ δεν αποφασίζω, ούτε διοικώ το Δήμο και αυτό το γνωρίζετε. Φυσικά το θέμα δεν έκλεισε οριστικά. Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο και τις δεσμεύσεις μου.
    Πρέπει όμως να αναζήτησε ευθύνες σε αυτούς που ψηφίσατε και να σας πούνε τι έκαναν για το νερό. Πάλεψα 28 μήνες χωρίς καμία ιδιοτέλεια.
    Ο τελικός στόχος είναι να πάρουμε νερό από τη Κορπή.
    Τα περί κοροϊδίας λέω , δυστυχώς η βλακεία είναι απέραντη και ανίκητη διαχρονικά.
    Σας κορόιδευαν όλοι αυτοί που σας έλεγαν ότι το νερό από τη γεώτρηση του Στενού είναι κατάλληλο.
    Τα περί δαγκώματος από τον Αποστολάκη λέω , είσθε αισχρός συκοφάντης και ότι στοιχεία έχετε βγάλτε τα στην επιφάνεια και επώνυμα.
    Πρέπει να ντρέπεστε και είστε εύκολα αναγνωρίσιμος σας πληροφορώ.
    Σας προκαλώ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ τα ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
    ΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ .
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νας μας πεις αναλυτικα τι ενεργειες εγιναν πριν τον αποστολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο