Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ν.Νυφούδης: Μόνο με το Ποτάμι πραγματικές αλλαγές στη χώρα. (video).


  "Πραγματικές αλλαγές στη χώρα, στην οικονομία. Να παράξει, να προσφέρει δουλειές , να δημιουργήσει πλούτο για να λυθούν τα προβλήματα" τόνισε στο BEE CHANNEL ο Νίκος Νυφούδης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης  με το Ποτάμι πρόσθεσε ότι το κόμμα του πρέπει να είναι ο σημαντικός και ισχυρός τρίτος πόλος που θα λειτουργεί τόσο ανασταλτικά αλλά κυρίως ενισχυτικά για τις μεταρρυθμίσεις. Ζήτησε μάλιστα την επόμενη μέρα τα κόμματα να συνεργαστούν αποδοτικά. .....
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι έδειξε  σαν να μην γνωρίζει τι σημαίνει επιχειρηματικότητα και μικρομεσαία επιχείρηση.

"Ο Στ. Θεοδωράκης κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντιμπέιτ γιατί μίλησε ως κανονικός άνθρωπος" ανέφερε ο Νίκος Νυφούδης σχολιάζοντας πως "δεν προερχόμαστε από πολιτικά τζάκια, ούτε είμαστε γόνοι".

Ερωτώμενος για το Μετρό Θεσσαλονίκης  ξεκαθάρισε πως " το έργο πρέπει απλά να τελειώσει" χαρακτηρίζοντάς το ως "θλιβερή ιστορία".  "Να αξιοποιηθούν τα αρχαιολογικά μνημεία. Ένας ΟΑΣΘ δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την πόλη" συμπλήρωσε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Νίκος Νυφούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο