Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Αμφιλοχία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά (φωτο-video)



      Το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας επισκέφτηκε χθες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Την πρόεδρο, η οποία συνοδευόταν από υποψήφιους βουλευτές του Ν. Αιτωλοακαρνανίας, υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης. 
    Στην ολιγόλεπτη παραμονή της η κ. Γεννηματά, ενημερώθηκε από την αναπληρώτρια διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Πρέκα Παρθενόπη για την λειτουργία του ΚΥ η οποία όπως επισήμανε η υπηρεσία υγείας λειτουργεί κανονικά χωρίς ελλείψεις, τόσο η μονάδα όσο και τα αγροτικά ιατρεία που είναι στον τομέα ευθύνης του Κ.Υ. Αμφιλοχίας. 
     Η κ. Γεννηματά στην ομιλία της τόνισε πως το εθνικό σύστημα υγείας, είναι ίσως η πιο ιστορική και η πιο σημαντική μεταρρύθμιση που σχεδίασε και υλοποίησε το ΠΑΣΟΚ............



«Πρέπει να ξαναζωντανέψουμε το ΕΣΥ να δώσουμε έμφαση στις προτεραιότητες που είναι ο οικογενειακός γιατρός σε κάθε γειτονιά και κάρτα υγείας σε κάθε πολίτη. Κάθε πολίτης να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά από ένα εθνικό σύστημα υγείας. Μπορούμε να το πετύχουμε αυτό αρκεί μετά από αυτές τις εκλογές να έχουμε μια κυβέρνηση σταθερή ευρείας πλειοψηφίας με μεγάλη λαϊκή υποστήριξη. Ζητάμε τη δύναμη από τον Ελληνικό λαό να είμαστε εμείς το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο καταλύτης για τη συνεργασία, ο εγγυητής για τη σταθερότητα. Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, δημιουργική δύναμη». 
     Στην συνέχεια η κ. Γεννηματά αποχώρησε από την Αμφιλοχία με προορισμό τα Γιάννινα όπου το βράδυ θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην πόλη των Ιωαννίνων.

http://e-maistros.gr/




fofi-genimata-amfilochia.jpg15fofi-genimata-amfilochia.jpg14fofi-genimata-amfilochia.jpg13fofi-genimata-amfilochia.jpg12fofi-genimata-amfilochia.jpg11fofi-genimata-amfilochia.jpg10fofi-genimata-amfilochia.jpg9fofi-genimata-amfilochia.jpg8fofi-genimata-amfilochia.jpg7fofi-genimata-amfilochia.jpg6fofi-genimata-amfilochia.jpg5fofi-genimata-amfilochia.jpg4fofi-genimata-amfilochia.jpg3fofi-genimata-amfilochia.jpg2fofi-genimata-amfilochia.jpg1
fofi-genimata-amfilochia.jpg16
fofi-genimata-amfilochia.jpg17



1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο