Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Kαινούργιο: Είχε μετατρέψει την αυλή του σε χασισοφυτεία!

     Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι άνδρες του τμήματος της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
      Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες έκαναν έρευνα στην οικίας του δράστη στο Καινούργιο όπου και εντόπισαν 20 συνολικά δενδρύλλια ινδικής κάνναβης-τα οποία έφταναν τα 4 μέτρα-και είχε φυτέψει στην αυλή του σε ειδικό χώρο που είχε διαμορφώσει και κάλυπτε με ελιές και βάτα προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτά.
     Επιπλέον σύμφωνα με τις πληροφορίες του cityvoice.gr, βρέθηκαν εντός της οικία του συσκευασίες με 500 γραμμάρια χασίς, καθώς και ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.............



   Από τα μέχρι τώρα στοιχεία του προανακριτικού έργου, προκύπτει ότι τα δενδρύλλια τα είχε αναπτύξει με εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας εντός της οικίας του , για να τα μεταφυτέψει στην συνέχεια στον κήπο του.
       Να σημειωθεί ότι ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρεθόν τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, και πλέον αναμένεται με την εις βάρος του δικογραφία να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

http://cityvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο