Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση Αίολου Αστακού με Βασιλακόπουλο

Ο Αίολος Αστακού δυναμώνει εντός παρκέ με τις κινήσεις που πραγματοποιεί με τον μεγάλο στόχο να είναι η άνοδος στην Α2, ωστόσο ισχυροποιείται κι εκτός παρκέ...

Αναλυτικά:
  Ο Αίολος ήρθε στο μπασκετικό προσκήνιο για να μείνει και ισχυροποιείται σε όλα τα επίπεδα, με τον Φάνη Παπαγεωργίου να συναντά τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.
      Ο μάνατζερ της ομάδας του Αστακού βρέθηκε στην Αθήνα και είχε την ευκαιρία για μια εκ του σύνεγγυς επαφή με τον ισχυρό άνδρας του ελληνικού μπάσκετ, κάνοντας μια εποικοδομητική κουβέντα.....



Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ της Αιτωλοακαρνανίας, αντιπροσωπεύοντας τον σύλλογο που την προσεχή σεζόν θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Εθνική.

gazzetta.gr 

4 σχόλια:

  1. Από πότε Μανατζερ ο κ. Παπαγεωργίου ρε παιδιά ? Καλά θα μας τρελάνετε όλους εκεί στον ΑΙΟΛΟ ? Α και κάτι άλλο , αν είναι μάνατζερ τι δουλειά έχει με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποτιθεται οτι εισαι γαυρος, και καμαρωνεις διπλα στο ''δεινοσαυρο'' της ΕΟΚ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε αιολαρα με την τρελα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στον Αιολο! Βλεπω εχει τοποθετησει εξειδικευμενο επιστημονικο προσωπικο υψηλης καταρτησης κι εκπαιδευσης στα καιρια ποστα...! Αντε και εις ανωτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο