Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δυο εκτροπές αυτοκινήτων στην Ε.Ο Αγρινίου Αντιρρίου

Σοβαρό τροχαίο με εκτροπή αυτοκινήτου και ανατροπή συνέβη το μεσημέρι γύρω στις 15:15 στην Ε.Ο Αγρινίου Μεσολογγίου στο ύψος του Αιτωλικού.Συγκεκριμένα Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός και επέβαιναν πέντε συνολικά άτομα,για αδιευκρίνιστους λόγους εξετράπη της πορείας του ακριβώς στο σημείο που τελειώνει το νέο κομμάτι της Ε.Ο και ανετράπη στην παλιά Ε.Ο Αγρινίου Μεσολογγίου. ενώ κινούταν στο ρεύμα προς Μεσολόγγι....

anatrophaer3
Άμεσα στο σημείο έφθασε το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τους τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.Οι πληροφορίες αναφέρουν ελαφρά τραύματα και προληπτική διακομιδή.Επίσης άμεση ήταν η κινητοποίηση της Τροχαίας Μεσολογγίου όπου έφθασε στο σημείο και ρύθμιζε την κυκλοφορία.
Επίσης και άνδρες της Π.Υ Μεσολογγίου με ένα όχημα προληπτικά υπό τον φόβο εγκλωβισμού.Ο άτυχος οδηγός παρέμεινε στο σημείο όπου δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε,πόσο τυχερός στάθηκε και έδινε ενημέρωση στους άνδρες της Τροχαίας Μεσολογγίου που διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη γύρω στις 14:00 περίπου τριακόσια μέτρα μετά την διασταύρωση ΤΕΙ Μεσολογγίου.Ένα μπλε pegeuot 106 βρέθηκε με τις ρόδες προς τα πάνω όταν ενώ κινούταν στην Ε.Ο Μεσολογγίου Αθηνών εκτράπηκε της πορείας του και ανετράπη.Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο άτομα τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.
106
aerasnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο