Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Στα σοβαρά σιωπή και στα ασήμαντα και στα κουτσομπολιά είμαστε πρώτοι.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε μαζί μας, ο συμπατριώτης μας και φίλος Φαρμακοποιός Στάθης Τσαμπιέρης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Μύτικα και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Μύτικα.
Μας τηλεφώνησε για να μας ενημερώσει για το απαράδεκτο γεγονός, το Λύκειο Μύτικα αυτήν την στιγμή να έχει σαν προσωπικό τον Δ/ντή του και δύο ακόμα εκπαιδευτικούς μόνο. Πραγματικά μας περιέγραψε μία θλιβερή εικόνα στην διάρκεια του Αγιασμού με μόνο τρεις εκπαιδευτικούς να στελεχώνουν το Λύκειο Μύτικα......

Η ενέργεια που έκανε ήταν να επικοινωνήσει με την Δ/νση Β'θμιας στο Μεσολόγγι για να διαμαρτυρηθεί και να ενημερωθεί για το το μέλει γενέσθαι και εκεί πήρε την απάντηση ότι μετά τις εκλογές σιγά σιγά η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και θα συμπληρωθούν τα κενά.
Επίσης μας εξέφρασε το παράπονο του πως γίνεται το θέμα της προβληματικής λειτουργίας των Κ.Υ. Αστακού και Μύτικα, με τις πετσοκομμένες εφημερίες που αναδεικνύομαι μέσα από το Blog, να μην κεντρίζει και να μην προκαλεί το ενδιαφέρον, τις διαμαρτυρίες και την κινητοποίηση του κόσμου και αντίθετα όλοι να ενδιαφέρονται για τα κουτσομπολιά και για θέματα της κλειδαρότρυπας (δεν μπορούμε να γράψουμε πως ακριβώς μας το είπε).
Μπορεί να πει κανένας ότι δεν έχει δίκιο στις επισημάνσεις του;

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο