Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΝΗΡΙΑ-ΨΈΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ


Γράφει ο : Παναγιώτης Ηλ. Χολής 

Αν η διεστραμμένη σκέψη μου,επιβεβαιωθεί, με μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑ.Ε-ΑΝΕΛ, όπως άλλωστε επιθυμούν και οι τρεις και είναι να επιλέξω τότε σίγουρα επιλέγω κυβέρνηση οικουμενική και αν δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ,επιλέγω κυβέρνηση με όλα τα άλλα κόμματα πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.. Όπως και να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ και πρέπει να το υποστηρίξει.Σε διαφορετική περίπτωση θα μου θυμίζει τον ανεύθυνο τύπο που το παίζει και καλά γκόμενος ,μάγκας κλπ και όταν του κάθετε μια εγκυμοσύνη στη σύντροφο του ,αντί να δει τι θα κάνει πείθει την κοπέλα του να το κρατήσει και ότι αυτός θα είναι δίπλα της. Όταν το παιδί γεννιετε αυτός ο κύριος αναγκάζετε να το αναγνωρίσει ,αλλά όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει ότι το έκανε μετά από πολύ πίεση ,ότι μετάνιωσε που το αναγνώρισε,δεν πιστεύει ότι είναι δικό του και ότι αν του δοθεί η ευκαιρία θα προσπαθήσει να μη αναλάβει τις υποχρεώσεις του......
Στη συνέχεια αυτός ο κύριος θέλει να ξεφορτωθεί το παιδί ,γιατί έχει ευθύνες ,και το βγάζει σε πλειοδοσία ποιος να το αναλάβει από την παρέα του. Οι υπόλοιποι τις παρέας ,που στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν συμμετοχή, δέχονται να αναλάβουν την επιμέλεια του παϊδιού ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ και να βοηθήσουν άλλα πρέπει και αυτός να συμμετέχει στα έξοδα που έχει ένα παιδί.Ο φίλος μας ,αφού είναι μάγκας, αυτό δεν το δέχετε και βάζει όρους αποκλεισμού για κάποιους από την παρέα που δέχθηκαν να βοηθήσουν,δεχόμενος τη βοήθεια μόνο ενός ,που σημειωτέον ήταν παρόν σε όλη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης, Αλλά αυτός ο φίλος του τώρα πια μάλλον δεν έχει φράγκο και σε λίγο θα αναζητά και αυτός στέγη και φροντίδα.
Τι κάνουν λοιπόν τα παιδιά της παρέας;Δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν την επιμέλεια του μωρού και της μητέρας και χωρίς την βοήθεια του φυσικού πατέρα γιατί απλά το μωρό δεν φταίει για την ανευθυνότητα και τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει ο πατέρας και η οικογένεια του.Το μωρό πρέπει να ζήσει και θα ζήσει είτε με τον φυσικό του πατέρα είτε με τους ανάδοχους γονείς. Όσο για τον ανεύθυνο πατέρα προσπαθεί ακόμα να πείσει για την αθωότητα του και σουλατσάρει ξανά ως ωραίος και μάγκας μέχρι να βρεθεί το επόμενο θύμα του και να φέρει άλλο ένα μωρό για υιοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο