Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ: ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος, θα δώσει τη μάχη των εκλογών του Σεπτεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Πραγματοποιήθηκε στις 07/09/2015 συγκέντρωση της Οργάνωσης Μελών και Φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Αστακού στην οποία παραυρέθηκαν και μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αγρινίου. 
     Η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Αστακού δηλώνει ότι παρά τη διασπαστική κίνηση στελεχών του κόμματός μας που είχε ως συνέπεια την πτώση της Πρώτης Κυβέρνησης της Αριστεράς παραμένει ενωμένη και ενισχύει μάλιστα το δυναμικό της με νέα μέλη.....

 
´Ολοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη στις επερχόμενες εκλογές προκειμένου να μην επιστρέψουν ως σωτήρες αυτοί που επί 40 χρόνια διέλυσαν τη χώρα και το λαό μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να  πολεμήσει τη διαφθορά και τη διαπλοκή του προηγούμενου σάπιου καθεστώτος.  
Σ´ αυτές τις εκλογές 
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Γραφείο τύπου 
Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αστακού

12 σχόλια:

  1. Οι αλλοι κυβερνησαν : 70 χρονια
    και ο Συριζα : 7 μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολιτικοι αντιπαλοι του Συριζα ! προσπαθουν ματαια να εξισωσουν :
    Τα 7Ο τους χρονια στην κυβερνηση , με τους 7 μηνες κυβερνησης Συριζα
    δεν γινεται , γινεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς είστε το παλιό ανήθικο σύστημα που έσυρε τη χώρα στη δίνη των μνημονίων το βαθύ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...και μπράβο στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη του , που σε 7 μήνες κατόρθωσαν όσα οι "άλλοι" δεν κατάφεραν σε 70 χρόνια. Αλλους 7 μήνες και δεν θα υπήρχε Έλληνας και ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πασοκτζηδες ειναι που μεταλαχτηκαν. Αριστερα δεν υπαρχει στην Ελλαδα.ουτε 10 της εκατο.σοσιαλιστες καταστρεφουν συνεχεια την ελλαδα. απο το 81 και μετα ηρθε το χαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10 , 06
    δεν φταινε σε τιποτα οι απλοι πασοκατζηδες ;
    ανθρωποι ειναι οπως εσυ και ο ολος κοσμος ,
    μεχρι τωρα ηταν καλοι, και τωρα δεν ειναι καλοι ;
    τι σου εκαναν οι ανθρωποι οι πασοκατζηδες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ 752 ΕΥΡΩ ΞΑΝΑΔΩΣΕ ΤΗΝ 13-14 ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΕΦΕΡΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΞΑΝΑΧΩΡΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΕΦΕΡΕ ΦΤΗΝΑ ΧΕΡΙΑ [ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΙΑΖΩΝΤΑΙ],ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ!!!!!ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΑΙ ΟΛΟ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΛΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12 , 39
    Να ειμαστε αντικειμενικοι, οσο μπορουμε να ειμαστε
    Μσσα σε επτα μηνες μπορουσε να κανει ο Συριζα ολα αυτα ;
    Ειχε μπροστα του ένα τεραστιο θεμα .
    Το ζητημα του τεραστιου χρεους , που παρελαβε τον Γεναρη και μαλιστα ενα οικονομικο χρεος , που συσωρευτηκε εδω και σαραντα χρονια.
    Τον οκτωβριο μηνα και αυτο το λενε και οι Ευρωπαιοι και οι δανειστες μας , θα γινει προσπαθεια να ρυθμιστει αυτο το χρεος , για να μπορει
    η Ελλαδα να πληρωνει τις υποχρεωσειςτης και επισης εαν γινει και μια
    απομειωση του χρεους , τοτε μπορει να μπουμε σεφαση σναπτυξης και
    να γινουν ολα αυτα που σωστα ειπωθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο.Μ - Αστακου !
    Η καλυτερη Ομαδα της κοινωνιας και του λαου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία λόγω της χρεοκοπίας του παλιού δικοματισμού στηριγμένος σε ψέματα. Δεν ήξερε ότι αυτά που έλεγε δεν γίνονταν μέσα στην ΕΕ και με τα κλειδιά της οικονομίας στα χέρια δέκα οικογενειών. Και το ήξερε και το δέχτηκε.
    Βασικός του φάρος είναι η "ανταγωνιστικότητα" δηλαδή τα κέρδη αυτών των οικογενειών και καμιά 500ρια ακόμα επιχειρηματικών ομίλων.
    Οπότε μην περιμένετε από τον ΣΥΡΙΖΑ φιλολαϊκά μέτρα ούτε σε εφτά ούτε σε εφτακόσιους μήνες. Πάλι ψέματα λέει.
    Το προγραμμα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ είναι κοινό. Τα μνημόνια που ψήφισαν και εφαρμόζουν. Η πολιτική απάτη ΛΑ.ΕΝ είναι χρεοκοπημένη εκ των προτέρων αφού είναι συνυπεύθυνη στα ψέματα και στην πορεία ως εδώ. Απλώς την έκαναν από το καράβι που γέρνει. Οι εγκληματίες Ναζί το παίζουν σοβαροί, αλλά μέσα κι έξω από τη Βουλή ήταν τσιράκια των εφοπλιστών, ενώ τελευταία μας μιλάνε για "εθνική παραγωγή" που εντός ΕΕ (που την θέλουν) δεν γίνεται. Ο Λεβέντης θα είναι "τσόντα" σε κάθε κυβέρνηση.
    Οπότε ΜΟΝΟ ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9,49 ΠΜ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΡΓΑΝΑ[ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΒΙΟΛΙΑ Κ.ΚΛ]ΝΑ ΤΑ ΠΕΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 26 ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9.49 ,ΤΗ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ -ΑΓΡΟΤΕΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ -ΑΝΕΡΓΟΥΣ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ΦΙΛΕ ,[ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ],ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ Ε-Ν-Σ-Η-Μ-Ω-Ν,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 9,49Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2 , 53
    δεν πειραζει αν διαφωνουμε , εμεις στο Συριζα σεβομαστε και τις διαφορετικες αποψεις.
    Να εισαι καλα και καλη ψηφο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο