Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Στο εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ Αστακού την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου , Σωτήρης Κοντονάσιος και Ηρώ Ζαβογιάννη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου  και ώρα 8 και μισή μ.μ οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου , Σωτήρης Κοντονάσιος και Ηρώ Ζαβογιάννη θα βρίσκονται στο εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ Αστακού και θα περιοδεύσουν στην παραλία προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες κρίσιμες εκλογές.

5 σχόλια:

  1. Ο.Μ. ΑΣΤΑΚΟΥ !
    Η καλυτερη ομαδα ! της κοινωνιας και του λαου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ Ε ΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΟΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανακοινωση αυτο ακριβως λεει . Για τους βουλευτες που θα ερθουν να ενημερωσουν ,...

      Διαγραφή
  3. Συμπατριωτη ! 11. 04
    Στο Συριζα οι βουλευτες-πολιτευτες και τα στελχεχη του , εχουν μια εννιαια αντιληψη κυριως στα πολυ μεγαλα θεματα και στον τροπο αντιμετωπισης- προσεγγισης και επιλυση αυτων των μεγαλων και κρισιμων θεματων που απασχολουν την κοινωνια μας.
    Οσοι ειχαν διαφορετικη αποψη , διαφωνησαν με την κεντρικη γραμμη του Συριζα - και αναλαμβανουν και την πολιτικη ευθνη των πραξεων τους, οι διαφωνουντες - και αυτη η κυριαρχη γραμμη , εκφραζεται απο τον προεδρο μας κ. Αλεξη Τσιπρα ! και φυσικα , απο ολους εμας : βουλευτες - πολιτευτες και εκατονταδες στελεχη σε πανελλαδικη κλιμακα.
    καλημερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπατριωτη ! 11, 04
    Για να εχουμε μια σωστη απαντηση σε οτι αφορα στο μεγαλο ζητημα που θετεις ,
    Θα πρεπει να τοποθετησουμε το θεμα στη σωστη του βαση.
    και ποια ειναι αυτη η βαση ;
    Ο Συριζα παρελαβε το Γεναρη του 2015 ενα τεραστιο προβλημα και αυτο ηταν το εξωτερικο οικονομικο χρεος , ενα γιγαντιαιο οικονομικο χρεος και μαλιστα ο Συριζα , δεν ειχε καμια απολυτως ευθυνη , γι' αυτο το χρεος , 320 δις ευρω χρεος. αλλοι ηταν επι 40 συνεχομενα και εναλλασομενα χρονια στην κυβερνηση. Ο Συριζα στα 40 αυτα χρονια , ηταν μια μικρη αντιπολιτευση , αλλα ομως , μικρη μεν σε ποσοστα αντιπολιτευση , αλλα με ιδεες και προτασεις αντιπολιτευση , εως οτου ηρθε η ιστορικη στιγμη που η κοινωνια μας , καταλαβε , αντιληφθηκε την ενναλακτικη λυση που ειχε ο Συριζα !
    Γι' αυτο ειχαμε και την ραγδαια ανοδικη πορεια του Συριζα ! και στο τιμονι αυτης της τεραστιας κοινωνικης και πολιτικης δυναμης, βρισκεται ενας νεος ανθρωπος - πολιτικος : ο Προεδρος μας Αλεξης Τσιπρας ! τον εμπιστευομαστε - εμεις τα μελη της κοινωνιας του Συριζα και οχι μονο του Συριζα - απολυτα να χειριστει συνθετα και μεγαλα θεματα της οικονομιας και της κοινωνιας ! απολυτη εμπιστοσυνη στον Αλεξη Τσιπρα !
    μελος της Ο.Μ. Αστακου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο