Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Ετοιμότητα ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου

       Συνεδρίασε την Τετάρτη, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Αντωνόπουλου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής  Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) με αντικείμενο αφ’ ενός τον απολογισμό της αντιπλημμυρικής  περιόδου 2011 – 2012 και αφ’ ετέρου τις δράσεις πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων σε περιπτώσεις πυρκαγιών, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2012.....


               Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Δεσινιώτης καθώς, επίσης, οι Διοικητές του Πυροσβεστικού Σώματος στις μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας, ο Διευθυντής της  Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος της Διεύθυνσης στην Αιτωλοακαρνανία, εκπρόσωποι των μονάδων Στρατού, Αντιδήμαρχοι Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων.
           Στη συνεδρίαση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνόπουλος επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη ετοιμότητας και καλής προετοιμασίας όλων των εμπλεκομένων πλευρών για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών ενώ ειδικό βάρος έδωσε στον τομέα της πρόληψης, τονίζοντας ότι είναι σημαντική και η συμβολή των πολιτών στην αντιπυρική θωράκιση της Αιτωλοακαρνανίας.
     «Από την πλευρά μας, από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας, είμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε συμβάν, ωστόσο, το ευτύχημα θα είναι να πετύχει ο σχεδιασμός μας στο κομμάτι της πρόληψης και ν’ αποτραπούν οι κίνδυνοι», σημείωσε ο κ. Αντωνόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο