Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αγρότης στο Αγρίνιο έκλεισε στο μαντρί του Ρωσίδα!

      Απίθανες λεπτομέρειες βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τα ροζ κυκλώματα. Σε ρεπορτάζ της Real news γίνεται λόγος και για αγρότη από το Αγρίνιο, που έκλεισε Ρωσίδα «συνοδό» στο μαντρί του, μαζί με τα πρόβατα!
    Μια ολόκληρη βιομηχανία με πολλά παρακλάδια και παραρτήματα έχουν στήσει τα κυκλώματα σωματεμπορίας, που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους για τα καλά στην χώρα μας....


    Το μεγάλο κόλπο λειτουργεί ως εξής, τα μέλη των κυκλωμάτων στήνουν εικονικούς γάμους με καλλίγραμμες ρωσίδες, οι οποίες μετά την τελετή δεν αφοσιώνονται στον γαμπρό, αλλά αφήνονται στα χέρια αδίστακτων μαστροπών και στις επιθυμίες των πελατών σε στριπτιζάδικα, αλλά και παρακμιακά μπαρ και κλαμπ της επαρχίας.
       Σύμφωνα με έγγραφο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, πριν την «διανομή» των αλλοδαπών κοριτσιών στα νυχτερινά κέντρα, προηγείται μια σύντομη επίσκεψη από κάποιο δημαρχείο της Αττικής. Εκεί σε μια λιτή τελετή η ρωσίδα παντρεύεται έναν έλληνα γαμπρό, εξασφαλίζοντας την πολυπόθητη βίζα και ταυτόχρονα το «εισιτήριό» της στην πορνεία.
         Αμέσως μετά την τελετή χωρίζουν οι δρόμοι τους μόνο που ο κάθε γαμπρός για να βάλει την express-κουλούρα, βάζει πρώτα στην τσέπη 3.000 ευρώ. Παράλληλα ο κάθε νοικιασμένος  «γαμπρός» εισπράττει κάθε μήνα 200 με 300 ευρώ για την παραχώρηση του ονόματός του στην αλλοδαπή νύφη.
      Μάλιστα υπήρξε περίπτωση έλληνα «γαμπρού» που απειλούσε με διαζύγιο την ρωσίδα σύζυγό του επειδή τον άφησε τρεις μήνες απλήρωτο. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ακόμα πιο ακραίες…
        Η Βαλέρια, μία από τις κοπέλες που πήρε το πολυπόθητο χαρτί της παντρεμένης, πήγε στο Αγρίνιο να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως «συνοδός». Εκεί για κακή της τύχη έπεσε στον έρωτα ενός αγρότη, ο οποίος σε ένα από τα ροζ ραντεβού που είχαν κλείσει την απήγαγε και την έκλεισε σε ένα μαντρί μαζί με τα πρόβατά του.
       Είδε και έπαθε ο «ατζέντης»-προαγωγός της να την πάρει από τα χέρια του. Κυριολεκτικά δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε την κοπέλα μέσα στη στάνη δεμένη από το πόδι με την αλυσίδα του μαντρόσκυλου. Η καταγγελία αυτή φυσικά δεν έφτασε ποτέ σε αστυνομικό τμήμα.
        Αυτή είναι μόνο η αρχή στις αποκαλύψεις για την δράση των κυκλωμάτων σωματεμπορίας, η εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε στις 16 Φεβρουαρίου για τους δεκάδες εικονικούς γάμους που έγιναν μέσα σε τρία χρόνια στην Αττική μας επιφυλάσσει ακόμη πολλές εκπλήξεις.


Πρώτη Πηγή: realnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο