Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι Αιτωλοακαρνάνες της Πάτρας τιμούν την έξοδο του Μεσολογγίου

            Ο Σύλλογος των Αιτωλοακαρνάνων Πάτρας «Κοσμάς ο Αιτωλός», όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα τελέσει εκδηλώσεις, της 186ης Επετείου της Ηρωϊκής Εξόδου της φρουράς της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που θα γίνουν την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, ώρα 10:00, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών, Μαιζώνος 103, όπου θα τελεστεί Επιμνημόσυνος δέηση, θα εκφωνηθεί επετειακός λόγος από την φιλόλογο Αναστασία Σταματέλλου-Γώγου....


     ....θα ακολουθήσει ιερά πομπή από Μητροπολιτικό Ναό έως την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνος δέηση και κατάθεση στεφάνων δόξης από Στρατιωτικές, Πολιτικές Αρχές και φορείς της Πόλης.
Η Παρουσία όλων αποτελεί ιερό χρέος στη μνήμη των ηρώων Εξοδιτών
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ Σ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ»!!!
  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ "ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΖΕΙ!!!!!!!!!"
      ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!!!
     ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ  ΠΑΤΡΑΣ [ΠΡΩΗΝ ΑΡΣΑΚΕΙΟ] ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, ΩΡΑ 19.00!!! 
     ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΣ  20 ΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΩΑ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑ Φρανκ Άμπνεϋ Άστιγξ ΤΟΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821!!


ΤΟ ΔΣ ΤΩΝ ΑΙΤ/ΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ 
ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΖΕΙ!!!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο