Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σχολική ενημέρωση από το Παράρτημα Πρέβεζας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Θέμα: Πρόγραμμα σχολικής ενημέρωσης
          Το Παράρτημα Πρέβεζας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του προγράμματος σχολικής ενημέρωσης το οποίο έχει καταρτίσει, κατόπιν εγκρίσεως και από το υπουργείο παιδείας, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 3 Απριλίου 2012, στα Λύκεια της πόλης, ομιλία –παρουσίαση με θέμα τον ιό HPV , την πρόληψη και τον εμβολιασμό.....


Οι ομιλίες θα γίνουν από τους:
1.-Ματσίρα Χρήστο, Γυναικολόγο, διδάκτορα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
2.-Κάντα Παναγιώτη, Γυναικολόγο Γ.Ν. Πρέβεζας,
3.-Χατζόπουλο Γρηγόρη, Γυναικολόγο, υποψήφιο διδάκτορα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, γραμματέα του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Πρέβεζας.

Το πρόγραμμα των ομιλιών είναι:
Τρίτη 3-4-2012 ώρα 10:00 – 12:00 στο 2ο Λύκειο Πρέβεζας
Τρίτη 3-4-2012 ώρα 12:00 – 14:00 στο 1ο Λύκειο Πρέβεζας

      Οι ομιλίες και το περιεχόμενό τους είναι εγκεκριμένες από τα υπουργεία υγείας και παιδείας, θα διανεμηθεί ενημερωτικό έντυπο υλικό στου μαθητές με την φροντίδα της αντικαρκινικής εταιρείας και οι ομιλητές θα απαντήσουν στις απορίες και στα ερωτήματα των μαθητών.
       Θα ακολουθήσουν ομιλίες στα γυμνάσια της πόλης καθώς και ενημέρωση στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Πρέβεζα,   29/ 03 / 2012


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
      Το τοπικό παράρτημα της ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ευχαριστεί την οικογένεια Χριστόδουλου Σπανού, για την ευγενή δωρεά αντί στεφάνων, με το ποσόν των 520 ευρώ, εις μνήμην του εκλιπόντος Χριστόδουλου Σπανού.
          Επίσης ευχαριστεί την οικογένεια Ευάγγελου Τζαβάρα, για την ευγενή δωρεά αντί στεφάνων, με το ποσόν των 30 ευρώ από την οικ. Χατζοπούλου εις μνήμην της εκλιπούσης Φωτεινής Τζαβάρα.

Το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο