Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδα «Αγραμπελιώτικα νέα»

Κυκλοφόρησε το 12 φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα», με πλούσια ύλη για τα προβλήματα στο χωριό τους, τις θέσεις και τη δράση του Συλλόγου. Στο 8 σέλιδο φύλλο, που διανέμεται σε συνδρομητές, οι αναγνώστες θα διαβάσουν για τον αγώνα για το περιβάλλον, την απαράδεκτη κατάσταση στο βελανιδοδάσος από τους λαθροϋλοτόμους, τη γιορτή των Αγίων Ταξιαρχών, το πανηγύρι, τη καταπηκτική βραδιά του χορού, την ιστορία του βλάχικου χωριού Κουτσούφλιανη, τα νέα πειράγματα στα σχόλια, τα Χριστούγεννα της Μαρίας Μπαμπάνη, την ιστορία του νερού, καθώς και νέα από όλους τους συλλόγους.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές και να παίρνουν την εφημερίδα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Γιώργο Τσέλιο, τηλ: 210-9568322, 6973/661013.
Επίσης πολλά κείμενα μπορείτε να τα διαβάσετε και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: http://agrampelonews.blogspot.com/ Εφημερίδα «Αγραμπελιώτικα νέα » η φωνή του Χωριού Αγράμπελο και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Να μην λείψει από κανένα Αγραμπελιώτικο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο