Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Χοροεσπερίδα Δρυμού: Η μεγαλύτερη στην ιστορία του Συλλόγου.




Με εξαιρετική επιτυχία σε μια θερμή ατμόσφαιρα και με μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα που οργάνωσε ο Σύλλογος Δρυμού, στο ιστορικό «Χάραμα» στη Καισαριανή, το μεσημέρι της Κυριακής στις 8 Φεβρουαρίου.
Πολλοί Δρυμιώτες, Ξηρομερίτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκλησή του Δ.Σ. εκδηλώνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο ενεργό ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Όλους τους καλεσμένους τους καλωσόριζε με εγκαρδιότητα, στην είσοδο της αίθουσας, ο Πρόεδρος Πάνος Καλός μαζί με τα παιδιά του Συλλόγου και τους μετέφερε τις ευχαριστίες του και τις ευχές του σε όλους αλλά και στον καθένα χωριστά.
Οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ερμηνεύοντας αγαπημένες δικές τους επιτυχίες και αυθεντικά λαϊκά τραγούδια και κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι το απόγευμα στο κατάμεστο κέντρο. Ο Δημήτρης Μπάσης τους ταξίδευσε σε μια μεγάλη διαδρομή από το προσωπικό του ρεπερτόριο και στα καλύτερα λαϊκά τραγούδια, η Σοφία Παπάζογλου, με την λαϊκή φωνή της τραγούδησε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα κάνοντας στάση σε ερμηνείες μεγάλων καλλιτεχνών. Μαζί τους ήταν και τρεις νέες φωνές η Χρυσούλα Στεφανάκη, η Ηρώ Σαΐα καθώς και ο Βαγγέλης Δούβαλης. Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Παπάζογλου, αφιέρωσαν ένα μέρος του προγράμματος στον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, που αποτελούν τις δύο σημαντικότερες φωνές, που σφράγισαν το λαϊκό τραγούδι. Επικράτησε μεγάλο κέφι και ενθουσιασμός στην εκδήλωση αυτή και εκφράσθηκε από όλους η επιθυμία για ανάλογες εκδηλώσεις που προάγουν τους σκοπούς και τις επιδιώξεις του Συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ανακτορίου Γεώργιος Αποστολάκης, ο Βουλευτής Χρήστος Βερελής, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Στεργίου Δημήτρης, τα μέλη του Κ. Συμβουλίου της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Μηλιώνης Αγγελος, Κατσαρομήτσος Μάκης και Σάββας Ταξιάρχης, ο δημοτικός Σύμβουλος Αλυζίας και συγγραφέας Νίκος Μήτσης, η πολιτευτής Αναστασία Αθήνη-Τσούνη, o Αντιπρόεδρος της βελανιδιάς Γιάννης Χρόνης, ο επίτιμος πρόεδρος της βελανιδιάς Χρήστος Γαζέτας, ο πρόεδρος του συλλόγου Μπαμπίνης Σπύρος Μπενέκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειών Χρήστος Σαλτογιάννης, ο πρόεδρος του συνδέσμου Χρυσοβίτσας Κώστας Γεωργούλας, οι συγγραφείς Μπάμπης Τσελεπής και Γιώργος Μπαρμπαρούσης, από τον Σύλλογο Αετού: ο Πρόεδρος Ντέμος Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος Μπάκας Σπύρος, από το Σύλλογο Κωνωπίνας ο αντιπρόεδρος Κορομηλάς Νίκος και ο ταμίας Γεροχρήστος Κώστας, το π. μέλος του Κ.Σ. της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Σπύρος Βενέτης, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο