Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Λαμπερή Χοροεσπερίδα από τον Σύλλογο Αετού, σε Γονίδη και Μακρόπουλο



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η φετινή ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Αετινών Αθήνας, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στο κέντρο Fever, Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή 25, Aθήνα. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου έκανε το κατάμεστο κέντρο να πάλλεται στους ρυθμούς των επιτυχιών του Νίκου Μακρόπουλου αλλά και των γνήσιων λαϊκών τραγουδιών του αγαπημένου Σταμάτη Γονίδη. Μαζί με τους δύο καλλιτέχνες, τον καλύτερό της εαυτό έδωσε και η πάντα δροσερή Αποστολία Ζώη.
Στη χοροεσπερίδα συμμετείχαν πλέον των 400 χωριανών και φίλων που διαμένουν στην Αθήνα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους ήχους των λαϊκών τραγουδιών. Όλους τους καλεσμένους τους καλωσόριζε με εγκαρδιότητα, στην είσοδο της αίθουσας, ο Πρόεδρος Χρήστος Ντέμος μαζί με τα παιδιά του Συλλόγου και τους μετέφερε τις ευχαριστίες του και τις ευχές του σε όλους αλλά και στον καθένα χωριστά.
Οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ερμηνεύοντας αγαπημένες δικές τους επιτυχίες και αυθεντικά λαϊκά τραγούδια και κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στον κατάμεστο κέντρο.
Παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Χρήστος Βερελής και Θάνος Μωραίτης, o π. Βουλευτής Μακρυπίδης Ανδρέας, ο π. βουλευτής Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο πολιτευτής Πάνος Τρυφιάτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Στεργίου Δημήτρης, o πρόεδρος της βελανιδιάς Σπύρος Φυσελιάς, ο πρόεδρος του Αγραμπέλου Τσέλιος Γιώργος, o πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου Μπαλωμένος Κώστας, ο Γραμματέας Κεραμίδας Λευτέρης, ο πρόεδρος του συλλόγου Μπαμπίνης Σπύρος Μπενέκος, ο δημοτικός Σύμβουλος Αλυζίας και συγγραφέας Νίκος Μήτσης, ο εκδότης Χρήστος Παπαγιάννης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειών Χρήστος Σαλτογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο