Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Σύλλογος Αστακού: Λαμπρή χοροεσπερίδα και βράβευση με αξία.




Επιτυχημένη ήταν η ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αστακιωτών, στη σάλα του κέντρου «Αρχοντικό», στο Περιστέρι, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009. Μέλη και φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας με παραδοσιακούς και λαϊκούς ήχους. Πλούσιες ήταν οι μελωδίες από την ορχήστρα του κέντρου που ξεσήκωσαν τον κόσμο και γέμισε η πίστα μεράκι και χορό. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου του συλλόγου Αστακιωτών Λεωνίδα Παπαρίζου, ο οποίος αφού πρώτα αναφέρθηκε στο διαρκή αγώνα του συλλόγου του, ενάντια στη λιθανθρακική μονάδα, συμπαραταγμένοι με την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών, στη συνέχεια ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή διασκέδαση.
Ακολούθησε η βράβευση με τιμητική πλακέτα στον Γεώργιο Τσούκα, πρ. Γενικό Δ/ντή του Υπουργείου Ανάπτυξης, για τη συμμετοχή του στην ημερίδα "ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών και την συμβολή του στην αποτροπή κατασκευής μονάδος λιθάνθρακα στον Αστακό.
Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Αστακιωτών έδωσε με τη φετινή βράβευση, έμφαση στο περιβάλλον του Αστακού και τίμησε τον άνθρωπο που συνέβαλε με την επιστημονική του κατάρτιση, στην αποτροπή δημιουργίας εργοστασίου καύσης λιθάνθρακα στον Αστακό.
Στην παρέα τους βρέθηκαν ο π. Βουλευτής Κουρουμπλής Πάνος, το μέλος του Π.Γ. του Συνασπισμού Στρατούλης Δημήτρης, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Στεργίου Δημήτρης, ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. γιατρός Κλαδευτήρας Χρήστος και το μέλος του Κ.Σ. Σάββας Ταξιάρχης, ο Ταμίας της ΠΑΝ.ΣΥ Κοθρούλας Τάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων Γεωργούλας Κώστας, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Αστακού Μπαμπούρης Κώστας, Μάντζαρης Χρήστος και Γαλάνης Κώστας κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο