Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Με πολλές ευχές και δώρα για τα παιδιά, η κοπή πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων.




Σε γιορτινό κλίμα έγινε η κοπή πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα». Η κοπή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/2/2009, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ODEON HOTEL» Πειραιώς 42, Ομόνοια στην Αθήνα. Τα μέλη του Συλλόγου βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και να περάσουν μαζί ευχάριστες και ξένοιαστες ώρες, σαν μια μεγάλη οικογένεια.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Γεωργούλας, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και αφού τους ευχήθηκε χαρούμενο, υγιές και δημιουργικό το νέο έτος, τόνισε ότι ο Σύλλογος συνεχίζει την θετική πορεία του για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού.
Στη συνέχεια απηύθυναν σχετικό χαιρετισμό και εξέφρασαν ευχές, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά και ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτρης Στεργίου. Την εκδήλωση και την κοπή της πίτας ευλόγησε ο συγχωριανός τους Ιερέας Παπα-Φώτης Χαντζής και αμέσως μετά τα μέλη του συλλόγου την μοίρασαν, μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2009. Στην κατάμεστη αίθουσα, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στην κοπή της πίτας και απήλαυσαν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την παρουσία ενός χαριτωμένου κλόουν. Σε μια αίθουσα γεμάτη από νιάτα, ζωντάνια και ανεμελιά, ήταν χάρμα οφθαλμών να βλέπεις συγκεντρωμένα τόσα παιδιά, προσηλωμένα στα δρώμενα, αγκαλιά με το δώρο τους, να ζουν ολόψυχα τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιαννακά Σοφία, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Στεργίου Δημήτρης, τα μέλη του Κ. Συμβουλίου της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Μηλιώνης Αγγελος και Σάββας Ταξιάρχης, ο Αντιπρόεδρος της Βελανιδιάς Χρόνης Γιάννης, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο