Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο Ξηρομερίτης Γ. Μπαμπινιώτης υπουργός Παιδείας!

     Ο Ακαδημαϊκός και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Μπαμπινιώτης, είναι ο νέος Υπουργός Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.


        Ο νέος υπουργός ο οποίος κατάγεται από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου, είχε ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης του δήμου Ξηρομέρου, το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011, σε ειδική τελετή στο δημαρχείο στον Αστακό....


     Μόλις έγινε γνωστή η υπουργοποίηση του Μπαμπινιώτη, ένας πατριώτης μας έγραψε: 
            "Χαίρομαι με την ευχάριστη - είδηση έκπληξη, ανάθεσης του Υπουργείου ΕΘΝΙΚΗΣ Παιδείας στον άξιο συνδημότη μας καθηγητή κ Μπαμπινιώτη
       Να του ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντά του και είμαι σίγουρη ότι το πρώτο τηλεφώνημα συγχαρητηρίων θα το δεχθεί από τον Δήμαρχό μας, θέτοντας αντίστοιχα και το πρώτο θέμα για τον τόπο του. 
      Η μη κατάργηση των Λυκειακών Τάξεων Φυτειών και η μετάπτωση σε Λύκειο, και η υποστήριξη για τη διάθεση αναγκαίων πιστώσεων συντηρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων όλων των Νηπιαγωγείων -Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων του Δήμου μας. 
     Ο Δήμος να εκδώσει και σχετική επιστολή-ψήφισμα συγχαρητηρίων για την ανάθεση του Υπουργείου στον κ Μπαμπινιώτη".

     Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS εύχεται στον νέο υπουργό Παιδείας καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, προς όφελος της Αιτωλοακαρνανίας και του τόπου μας.






ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο