Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Βαρεμένος για Ταχυδρομείο Κατούνας: Θα γίνει κάτι για να μην οδηγηθεί στο κλείσιμο;




Οι υπάλληλοι στο Ταχυδρομείο της Κατούνας έχουν μείνει από τρεις ένας και από πουθενά δεν διαφαίνεται η πρόθεση να αναπληρωθούν όσοι συνταξιοδοτήθηκαν.......
Διαβάστε περισσότερα »
Η μετατροπή της Υπηρεσίας σε μονοπρόσωπη, την έχει οδηγήσει σε απαξίωση, ενώ οι συντάξεις έχουν μεταφερθεί στο αντίστοιχο κατάστημα των Φυτειών. Αν ο σκοπός των υπευθύνων είναι να αφεθεί το Ταχυδρομείο σε αργό θάνατο ώστε να φανεί φυσικός, τότε θα έπρεπε να εξηγήσουν τί τελικά από αυτά που υπήρχαν (όπως π.χ. υποκατάστημα Τράπεζας) θα μείνει στην Κατούνα. Τα ΕΛΤΑ συρρικνώνονται και η ύλη τους μεταφέρεται σε ιδιωτικές εταιρείες, ενώ το μέλλον της υπαίθρου γίνεται ακόμη πιο σκοτεινό.

3 σχόλια:

  1. Καλά τώρα ερωτήσεις είμαι αυτές;
    Τι να κάνει ο κόσμος για να μην κλείσει το ταχυδρομείο;;;;
    Να φανταστώ θα γίνει ότι έγινε και με το κλείσιμο της Τράπεζας του Αστακου.
    Μια τρυπα μέσα στο νερό, θέλουν να μας κάνουν τα τελευταία χωριά δυστυχώς.
    Καλη σας μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη να κάνει ο κόσμος;;; να απαιτήσει, αυτό να κάνει με αυτή τη λογική δεν πάμε πουθενά. Το ταχυδρομείο δεν είναι ιδιωτικό όπως η τράπεζα Πειραιώς που δεν μπορεί να παρέμβει το κράτος εδώ μπορεί και πολύ μάλιστα, γι αυτό απαιτούμε από τους βουλευτές του νομού να μην κλείσει το ταχυδρομείο και να αποδείξουν ότι δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας αλλιώς ανεπιθύμητοι ολοι να μην ξανάπατησει κάνεις στην Κατουνα, με παθητικη στάση και αν τα δέχεσαι όλα δεν πας πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ,ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΕΞΕΛΗΞΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο