Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕ Ο ΓΛΥΠΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΥΜΠΑΣ.



Εδώ στη πλατεία του Αιτωλικού στέκει απο χθές συλογιζόμενος ο Γεώργιος Καραισκάκης, ατενίζοντας τον Ιερό Ναό της Παναγίας εκεί οπου δικάστηκε για εσχάτη προδωσία σε μια στημένη δίκη.....

Παρόντες στην μεγάλη τελετή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ.Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώσταντίνος Λύρος. ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμένος, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτριος Κωσταντόπουλος, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκης καθώς και πλήθος εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, και πολιτών που κατέκλεισαν την πλατεία.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ενθουσιασμένος μετά τα αποκαλυπτήρια της προτομής έδωσε τα συγχαρητήρια στον γλύπτη Ευάγγελο Τύμπα για την αποτύπωση της προσωπικότητας του Καραισκάκη στην προτομή και ευχήθηκε στο καλλιτέχνη καλή συνέχεια στο έργο του.

Τα εύσημα πήρε ο γλύπτης και απο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Σπήλιο Λιβανό, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ.Νεκτάριο Φαρμάκη και τους Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας που δήλωσαν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι για τον καλλιτέχνη ο οποίος κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία.

ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕ Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΓΛΥΠΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΥΜΠΑΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο