Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

«ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» :Περήφανο το Αγρίνιο για τον Φώτη Ζησιμόπουλο


Σπουδαία νέα για το Αγρίνιο καθώς ο συμπολίτης μας Φώτης Ζησιμόπουλος κατάφερε να κατακτήσει τη πρώτη θέση στο "Σπάρταθλον", έναν ιστορικό υπερμαραθώνιο που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Είναι ένας από τους πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου....

Την τεράστια αυτή νίκη την πέτυχε o Αγρινιώτης Φώτης Ζησιμόπουλος διαγωνιζόμενος με αθλητές από 53 χώρες και καλύπτοντας την απόσταση των 245 km στον πολύ καλό χρόνο των 21 ωρών 57 λεπτών και 20 δευτερολέπτων, ισοφαρίζοντας ένα από τα ιστορικά ρεκόρ που είχε σημειώσει ο Γιάννης Κούρος το 1986! Ενώ παράλληλα το ρεκόρ του καταγράφεται ως το 5ο καλύτερο σε όλους τους αγώνες "Σπάρταθλον" διαχρονικά!

Τον συγχαίρουμε για την σπουδαία διάκριση του και χαιρόμαστε που ένας τέτοιος αθλητής ανήκει στα παιδιά του Δήμου Αγρινίου.

Η κατάκτηση αυτή αποτελεί την επιβράβευση της υπομονής και της επιμονής του Φώτη Ζησιμόπουλου, αρετές με τις οποίες εργάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Αποτελεί, όμως, και την επιβεβαίωση ότι το Αγρίνιο διατηρεί ακόμη την μεγάλη του παράδοση στον κλασικό αθλητισμό και στους σπουδαίους δρομείς που έχει αναδείξει εδώ και πολλές δεκαετίες.

Πολλά μπράβο Φώτη, έκανες το Αγρίνιο υπερήφανο!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο