Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου.


Ημερομηνία 21.9.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου, στις 08:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει με τηλεδιάσκεψη......

Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε πάλι για πρώτη φορά τις ζωντανές μεταδόσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη.

Δεξιά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην κατηγορία ''ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'', έχει προστεθεί η επιλογή ''Live μετάδοση''. Εκεί μπορούν όλοι οι πολίτες να μπουν ελεύθερα και να παρακολουθήσουν ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο και τα τοπικά Sites και Blogs να πάρουν τον σύνδεσμο ή τον κώδικα html, να τον επικολλήσουν στο δικό τους μέσο, ώστε να το αναμεταδώσουν και να το παρακολουθήσουν όσο πιο πολλοί πολίτες του Ξηρομέρου.

Με το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, το βίντεο της συζήτησης θα είναι την ίδια στιγμή διαθέσιμο στο κανάλι στο YouTube του Δήμου Ξηρομέρου μαγνητοσκοπημένο, για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι πολίτες που δεν μπόρεσαν ζωντανά.

Ο καλά και πλήρως ενημερωμένος πολίτης στα θέματα του Δήμου μας, είναι ζητούμενο και μεγάλος στόχος της δημοτικής αρχής.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τόσο γλύψιμο στον Γαλούνη από γερόλυμο και Λευτέρη δεν υπάρχει λες και είναι ο γαλόυνησ δήμαρχος τι παίζει ...είναι πολλά τα λεφτά

Ανώνυμος είπε...

σας βγήκε φαρμακης ο Μητσοτάκης χαϊβάνια ...

Ανώνυμος είπε...

κουστακη γιουργουλα που σε πειραζει που δεν υπαρχει αντιπολιτευση, σε κανα δημοτικο συμβουλιο θα εμφανιστεις;;;;
εχεις μεινει στο τοπο απο τις απουσιες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:45 από ποτέ η δίκαιη προάσπιση των συμφερόντων είναι γλύψιμο. Αν δεν το κατάλαβες ο Γαλούνης εγλυφε τον Γερόλυμο. Και φίλε μου καλά τα είπε ο Γερόλυμος. Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Άλλο που οι ενώσεις έχουν θέμα εκεί και πρώτος και καλύτερος ο σφιχτερμαν. Κωστάκη τι έγινε δεν σου βγαίνει το δημαρχιλικη και γράφεις ανυπόστατα; ένας πουθενας είσαι. ΛΑΜΠΕΙΣ ΔΊΑ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου το γλύψιμο ήταν όλο του Γαλούνη. Μήπως λέω μήπως σκέφτεται να κανει καμία ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και να ζητήσει ασυλο στον Τριανταφυλλάκη μιας και ο άφαντος Κωστάκης με τον "δημοσιογράφο" φίλο του θέλουν δημαρχεια; λέω μήπως τον κρατάει ο Γερόλυμος στο χέρι με χαρτιά και το γλύψιμο μαζί με τα δικαστήρια πάνε σύννεφο;