Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ο λαϊκισμός και τα ψεύδη των κ.κ. Γαλούνη και Ζώγα. Η αλήθεια για τη προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων.


Ημερομηνία 26.9.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δελτίο τύπου.

Ο λαϊκισμός και τα ψεύδη των κ.κ. Γαλούνη και Ζώγα. Η αλήθεια για τη προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων....


Κύριε Γαλούνη και κύριε Ζώγα, για πολλοστή φορά συμπεριφέρεστε ως φθηνοί λαϊκιστές, απαίδευτοι και λειτουργώντας μόνο για τις πρόσκαιρες εντυπώσεις για να δηλώσετε με οποιονδήποτε τρόπο τη παρουσία σας. Σαν δημοτικοί σύμβουλοι και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα οφείλατε να ενημερώνεστε σωστά πριν τοποθετηθείτε δημόσια, αλλά αυτά για εσάς είναι ψιλά γράμματα.

Η απάντηση:

Καμία παραλία του Μαραθιά δεν μετατρέπεται σε χωματερή όπως ψευδώς, με λαϊκισμό και για τη δημιουργία εντυπώσεων αναφέρεται και οι δύο. Το γήπεδο 17 στρεμμάτων το οποίο προτείνεται να δεσμευτεί για προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων, είναι πλησίον του δρόμου, σε πολύ μεγάλη απόσταση από την παραλία και είναι το σημείο που μέχρι σήμερα όλα τα προηγούμενα πολλά χρόνια εναποθέτονταν άναρχα και ανεξέλεγκτα ογκώδη αντικείμενα. Ο χώρος αυτός λειτουργεί ως σήμερα χωρίς κανόνες, υποβαθμίζοντας αισθητικά και περιβαλλοντολογικά τη περιοχή. Όλα τα χρόνια εκεί γινόταν εναπόθεση, το ξέρουν όλοι, υπάρχουν φωτογραφίες και στο Google Earth που το αποδεικνύουν. Επισυνάπτεται θέαση από το Κτηματολόγιο με την χωροθέτηση και τις συντεταγμένες.

Κύριε Γαλούνη σε αυτό το χώρο δεν εναποθέτατε και εσείς ογκώδη που αποκτήσατε δήθεν περιβαλλοντικές ευαισθησίες; Ποιον κοροϊδεύετε;

Εμείς λοιπόν στα πλαίσια της οργάνωσης και της τάξης σε όλα όσα άναρχα και σκόρπια παραλάβαμε, αποφασίσαμε ότι θα πρέπει και αυτό να γίνεται με έλεγχο και κανόνες, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Μέχρι τώρα οι προηγούμενες δημοτικές αρχές Ξηρομέρου δέχονταν πρόστιμα γι αυτό.

Όλοι οι σοβαροί Δήμοι αυτό κάνουν. Ορίζουν σημεία εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων, γιατί αυτά δεν πάνε κατευθείαν σε ΧΥΤΑ, ώστε εκεί με κανόνες και έλεγχο να γίνεται προσωρινή εναπόθεση τους και επαναλαμβάνουμε είναι στο σημείο που ήδη αυτό γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν φτιάξαμε κάτι νέο, αυτό υπήρχε.

Όσον αφορά εσάς κ. Ζώγα, αλλά και τον κ. Γαλούνη, μην αναφέρετε καν την ΠΟΑΥ, γιατί δεν σας έχουμε δει πουθενά και τους δύο σας, αλλά αντίθετα σε πλήρη συντονισμό μεταξύ σας, προσπαθήσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο να μπλοκάρετε τον ορισμό Δικηγόρου για προσφυγές ενάντια στην συγκεκριμένη χωροθέτηση της ΠΟΑΥ, όπου το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει ομόφωνα την εναντίωση του, μιας και περιλαμβάνει το παράκτιο μέτωπο Αστακός – Μύτικας και τον Κάλαμο και οι μελλοντικές επεκτάσεις ιχθυοτροφείων που προβλέπονται σε αυτόν το παράλογο σχεδιασμό, θα καταλάβουν χιλιάδες στρέμματα θάλασσας, όπου ο κόσμος χρησιμοποιεί για τα καλοκαιρινά του μπάνια.

Κύριε Ζώγα και τότε στην Επιτροπή Διαβούλευσης τον Αύγουστο του 2020 για την ΠΟΑΥ, εμφανιστήκατε Βασιλικότερος του Βασιλέως και ξιφουλκούσατε μαινόμενος ότι πρόκειται για έγκλημα, δηλώνοντας ότι: «…για την υγεία των παιδιών μας θα μας βρουν όλους απέναντι…» και τελικά εντός λίγων μηνών, κατά ένα περίεργο τρόπο βρεθήκατε εσείς απέναντι. Για τον κ. Γαλούνη δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Διαχρονικά πάντα απέναντι ήταν.

Λίγη σοβαρότητα και στους δύο σας δεν βλάπτει. Στο λαϊκισμό και στα ψεύδη σας, θα απαντάμε πάντα με αλήθεια και στοιχεία και η αλήθεια πάντα νικά.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

23 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιπολίτευση για τα μπάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΘΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΑΡΑΘΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΧΛΜ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε Τριανταφυλλάκη ποιον δουλεύεις τελικά;;;;;;Που νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε ζώα;Εφόσον ο Αρετάκιας πετούσε τα σκουπίδια στο Μαραθιά εσύ γιατί όταν ανέλαβες δεν σταμάτησες αλλά συνέχισες να τα ρίχνεις στην ίδια περιοχή;Κι αυτό δεν ειναι ψέμα αποδυκνείεται από τις φωτογραφίες που σου κατέθεσε ο Στάικος στο δημοτικό συμβούλιο.Γιατί αυτή τη προσωρινή χωματερή δεν την φτιάχνεις στο Μύτικα;Εκεί δεν έχει χώρο;Αλλά εκεί δεν τόλμησες να φτιάξεις ούτε σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών.Τολμάς από τον Πουρνάρα και το γραφείο τύπου γιατί εκείνοι γνωρίζουν ότι ουδεν μονιμότερο του προσωρινου.Οι αστακιώτες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης σου που είναι;Το γνώριζαν;Η τουριστική ανάπτυξη αφορά μόνο το Μύτικα και τον Αστακό οι χωματερές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης
    Δεν ντρέπεστε λίγο εσείς της δημοτικής αρχής;
    Τι δηλ πρέπει να είναι πάνω στην παραλία;
    Ένα χιλιόμετρα πιο δίπλα αλλάζει κάτι;
    Ντροπή σας που κοροϊδεύεται τον κοσμάκη
    Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ασχολείστε με τους τελειωμένους , προχωράτε νοικοκυρεψτε τόν Δήμο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυνατό ξηρομερο -πρώτα ο γαλουνης
    Ρετακια που πήγαινες τα μπάζα βγάλε ανακοίνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια ερώτηση γιατί δεν πηγαίνετε τα σκουπίδια στον παλιό σκουπιδότοπο που είναι και περιφραγμένος και είναι και κοντά ΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προχωρα τριανταφυλακη και άσε τους τελειωμένους να σε κατηγορούν αυτοί σε οδηγούν σε ένα μεγάλο θρίαμβο στις εκλογές. Ο λαός είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα τώρα με το γαλουνη θα ασχολούμαστε ο άνθρωπος αυτός ονειρεύεται καρβέλια παλι αλλα ευτυχώς τα καρβέλια εχουν τελειωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικά θα τρελλαθούμε. Μας λέει ο Δήμαρχος ότι τα μπάζα δεν τα πετάει εκεί που τα πέταγε ο Γαλούλης αλλά λίγο παραπέρα. Καταλαβαίνουν τι ανακοινώσεις βγάζουν ή μας θεωρούν βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ δήμαρχε επειδή δεν είμαι ούτε της πολιτευσης ούτε της πολιτευσης ούτε της συμπολιτευσης αλλά ένας απλος κάτοικος θα σας παρακαλούσα να μην θεωρείτε ευατον κάποιον που μπορεί να μας κοροϊδέψει.
    Ουδέν μονιμοτερον του προσωρινού... Κι αυτό να το θυμάσαι.
    Κι επειδή ξανά άρχισες να παιχνιδάκια με τους πρωην... Να θυμάσαι ότι ΕΊΝΑΙ ΠΡΏΗΝ. εσύ είσαι νυν αλλά η πορεία σου δείχνει ότι ήδη θα επρεπε να είσαι πρώην. Μιμείσαι όσα κατηγορείς, κανείς ότι έκαναν κι όμως κουνάς δάχτυλο. Σε ποιον? Είναι αντιπολίτευση και είσαι δήμαρχος κι αντί να φτιάχνεις χαλας. Μια παραλία στολίδι επειδή πετάνε αναρχα τα μπάζα εμείς θα το νονιμοποιησουμε να τα πετάμε εκεί νόμιμα? Τι λογική ειναι αυτή? Είναι δυνατόν ένας σοβαρός άνθρωπος και επιστήμονας να μην καταλαβαίνει τι κακό ανεπανόρθωτο πάει να κάνει? Δηλαδή επειδή εσύ δεν πας εκεί για μπάνιο πρέπει να γίνει σκουπιδότοπο? Τι προσωρινά και βλακειες? Καθόλου να μη γίνει.
    Έχετε αρχίσει απανωτά λαθημ δνε εξρω ποιος φταίει, όμως ξύπνα και συγκέντρωση γιατί κάποιος προσπαθεί να σε καθαίρεσει από το αξίωμα σου. Και είναι κοντά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:42 εσύ λες για παραλία και λες ψεμματα ουστ ρε

      Διαγραφή
    2. 11.31 τα ουστ στον καθρέφτη σου...και στους οικείους σου που σε ανέθρεψαν άνευ σεβασμού.
      Δε μιλώ για παραλία μιλώ για την ευρύτερη περιοχή η ονομασία της οποίας είναι μαραθιας. αλλά που να το ξέρεις πτωχο το πνεύματι πλασμα!
      Μάθε να διαβάζεις πρώτα χωρίς να έχεις στο ανύπαρκτο φτηνό δείγμα μυαλού σου τι θα απαντήσεις για να το διαβάσει ο δήμαρχος και να σε κεράσει πάστα! Αλλά βασικα μάθε να διαβάζεις καλό θα σου κάνει

      Διαγραφή
  14. Ο Δήμαρχος έχει πάθει vertigo από τις πολλές κωλοτούμπες. Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου είναι μνημείο θράσους και κοροϊδίας. Είναι προφανές ότι ο επικοινωνιολόγος - συντάκτης της και σύμβουλος του δημάρχου με μια ακόμη ανακοίνωσή του τον εκθέτει ανεπανόρθωτα γιατί δείχνει να μην καταλαβαίνει σε τι ακριβώς αναφέρεται. Γράφει στην ανακοίνωσή του ότι «Εμείς λοιπόν στα πλαίσια της οργάνωσης και της τάξης σε όλα όσα άναρχα και σκόρπια παραλάβαμε, αποφασίσαμε ότι θα πρέπει και αυτό να γίνεται με έλεγχο και κανόνες, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.» Δηλαδή το κακό δεν είναι η δημιουργία χωματερής αλλά η καλή στοιβασία των απορριμμάτων.
    Επίσης αναφέρει ότι « Όλοι οι σοβαροί Δήμοι αυτό κάνουν. Ορίζουν σημεία εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων, γιατί αυτά δεν πάνε κατευθείαν σε ΧΥΤΑ, ώστε εκεί με κανόνες και έλεγχο να γίνεται προσωρινή εναπόθεση τους και επαναλαμβάνουμε είναι στο σημείο που ήδη αυτό γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν φτιάξαμε κάτι νέο, αυτό υπήρχε». Δηλαδή νομιμοποιούν την υπάρχουσα χωματερή, για την οποία κατηγορούν με την ίδια ανακοίνωση τους προηγούμενους, αλλά επειδή θα υπάρχει τάξη στα σκουπίδια (σύντομο ανέκδοτο) πως θα γίνει αυτό ο Δήμαρχός το γνωρίζει, τότε όλα καλά καμωμένα. Γι αυτό λέω ότι ο Δήμαρχος έχει πάθει vertigo και δεν κατανοεί το περιεχόμενο των ανακοινώσεων ή μας δουλεύει κανονικά. Να δημοσιευτεί παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή μας είχε συνηθίσει στις ανακοινώσεις και στις φωτογραφικές επιτόπου καλύψεις για κάποια δήθεν θετικά με αυτήν αποτελέσματα. Για τούτο εδώ το θέμα κάπως περίεργα τηρούσε και τηρεί όπως φαίνεται από τον Απρίλη μέχρι σήμερα σιγή ιχθύος. Ερωτήματα πολλά. Κάτι δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άντε τώρα να εξηγήσεις σε ανεγκέφαλους τι λέει η δήλωση του Δημάρχου.Αρχηγέ καντους λίγο ιδιαίτερα απογευματινά τμήματα ομωσ γιατί το πρωί λιάζονται στα καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αστέρι μου κατάλαβες? Γιατί η ο μόνος νοήμων είσαι η ο πολύ γλίτσα που ότι πει ο δήμαρχος λες σε όλα ναι!

      Διαγραφή
  17. Ποιος από τό Δημοτικό Συμβούλιο συμφωνεί να γίνει η χωματερή στόν Μαραθιά, να βγει να το πει , αφήστε τίς αδικαιολόγητες ανακοινώσεις για το έκτρωμα της χωματερής που πάτε να φτιάξετε στο πολύ όμορφο κομμάτι της περιοχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σασ πετσοκοψε η κοινωνια ετσι απλα και δεν εχετε κλησει δυο χρονια δεν ακους μια καλη κουβεντα ρε παιδι μου οπου και να πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρχηγέ βγάλε και μια φωτογραφία με φόντο τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πολλές φώτο με πολλά μπάζα!!! 😂 😂 😂 😂

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο