Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Δήμος Αγρινίου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου συμμετέχουν στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η -- φλόγα της αγάπης -- και του εθελοντισμού θα περάσει από πολλές πόλεις της Ελλάδας, συμβολίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά και την αγάπη που διαπνέει την εθελοντική αιμοδοσία......

Το Αγρίνιο θα υποδεχθεί την «φλόγα της Αγάπης» την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 7 μμ. στο Δημοτικό Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) στην οδό Καλλέργη και σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου θα ξεκινήσει μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης με κατεύθυνση την πλατεία Συντριβανίου. Από εκεί συνοδεία εθελοντών αιμοδοτών και συμπολιτών μας θα συνεχιστεί η πορεία με κατάληξη την οδό Δ. Βότση 9, στα γραφεία του Συλλόγου, όπου θα ανάψει ο βωμός.

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ Δημοτικό Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) - Δεληγιώργη - Παπαθανάση - Αναστασιάδη – Δ. Βότση- Καζαντζή - Σπύρου Τσικνιά - Κύπρου - Μπαϊμπά - Θεοτοκοπούλου - Προυσιωτίσσης - Κων. Βάρναλη - Μάρκ. Μπότσαρη - Σουλίου - Χατζοπούλου - Δαγκλή - Μακρή - Χαρ. Τρικούπη - Oινέως - Αγίου Γεωργίου - Ευτυχίας Καλύβα - Γοργοποτάμου - Ανδρέα Παναγόπουλου - Πλατεία Συντριβανίου.

ΑΦΙΞΗ 7.20μμ. στην οδό Δ. Βότση 9 στα γραφεία του Συλλόγου

ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΒΩΜΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!!

ΥΓ. _Όσοι συμμετέχουν στη μοτοπορεία θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν προστατευτικό κράνος είτε είναι οδηγοί είτε συνοδηγοί στα δίκυκλα.

_Η Λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί με σεβασμό στα υγειονομικά μέτρα λόγω της πανδημίας.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
Δίνοντας αίμα
σώζεις ζωές...

http://seaagriniou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο