Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Κέντρο Υγείας Κατούνας: Ξεκινά να εφημερεύει ξανά τις ζυγές μέρες του μήνα από Οκτώβριο


Εντονότατες και πολύπλευρες υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα οι αντιδράσεις αναφορικά με το ζήτημα των εφημεριών στο Κέντρο Υγείας Κατούνας......

Σε πλήθος περιστατικών, αρκετά εκ των οποίων είχαν τραγική κατάληξη, το Κέντρο Υγείας δεν εφημέρευε.

Πλέον, έγινε γνωστή μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη σχετικά με τη λειτουργεία του καθότι εκκινούν ξανά οι εφημερίες, στις ζυγές ημέρες του μήνα.

Η σχετική ενημέρωση τονίζει:

«Το κέντρο υγείας Κατούνας, μετά από συντονισμένες προσπάθειες τεσσάρων ετών και την αμέριστη στήριξη και συνδρομή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Κου Γιάννη Καρβέλη, είναι σε θέση να σας ανακοινώσει την επανέναρξη εφημεριακού προγράμματος για τις ζυγές ημέρες κάθε μήνα.

Για τον μήνα Οκτώβριο το κέντρο υγείας θα εφημερεύσει στις 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,28,30»

agriniopress

9 σχόλια:

  1. Πολύ καλό αυτό, μετά από τόσα χρόνια να έιναι ανοιχτό το κέντρο υγείας, δικαιώθηκαν οι προσπάθειες του κόσμου και μπράβο στην απόφαση των τριών συμβούλων του τοπικού συμβόυλιο για το ψήφισμα τους πριν κάνα μήνα περίπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό που ανοίγει πράγματι!!! Καμία σχέση το γεγονός όμως με την χωρίς αξία κίνηση των συμβούλων που τόσα χρόνια γνώριζαν το πρόβλημα και πέρα βρέχει, όπως όλοι στον δήμο. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε που ακριβώς έβαλαν το ψήφισμα των συμβούλων σας οι αρμόδιοι και ότι προσπαθούν να καρπωθούν κινήσεις και άλλων που έτρεχαν χρόνια για αυτό το αποτέλεσμα...

      Διαγραφή
    2. Μωρέ καλά τα λες εσύ... Νομίζουν πως ο κόσμος είναι χαζός και το είδαν σαν ευκαιρία για σταυρουδάκια... Εεεεε ανεβάστε τα παντελόνια πάνω και αναγνωρίστε την ανικανότητα σας, πριν σας την δείξει ο κόσμος.

      Διαγραφή
    3. Ρε τον Τόλια που θέλει να γίνει και ευεργέτης της Κατούνας...

      Διαγραφή
  2. Οπότε τώρα εσείς εκεί οι Κατουνιώτες να μήν ξεχάσετε να ψηφίσετε ξανά την Δεξιά.
    Το κόμμα του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ψηφίσουμε όποιον μας προσέχει και ενδιαφέρεται για το τόπο μας ας το βάλουμε στο μυαλό μας αυτό και θα πάμε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με την Δεξιά
      δέν διαφαινεται καμια ελπιδα για το λαό.

      Διαγραφή
  4. Η Κατούνα και η Κανδήλα
    και στα δϋο αυτά χωριά είναι φούλ Δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι τώρα το κέντρο υγείας άνοιξε από το χαρτάκι που έστειλαν οι ανύπαρκτοι κατά τα άλλα σύμβουλοι του δημοτικού συμβουλίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο